1. Haberler
  2. Dünya Haberleri
  3. Almanya’dan Hamas Lideri İsmail Heniyye’ye suikast sonucu yapılan itidal çağrısı!

Almanya’dan Hamas Lideri İsmail Heniyye’ye suikast sonucu yapılan itidal çağrısı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya Dışişleri Bakanlığı, Hamas Lideri İsmail Heniyye’nin suikasta uğramasının ardından tüm aktörlerin itidal göstermesi çağrısında bulundu. Dünyadan gelen ilk tepkiler arasında Almanya’nın da yer aldığı belirtiliyor. Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Sebastian Fischer, bölgedeki tüm aktörleri azami itidale çağırdıklarını belirtti ve kısasa kısas mantığının yanlış olduğunu vurguladı. Orta Doğu’daki tırmanışın durması gerektiğini söyleyen Fischer, bölgede barışın sağlanmasının önemine dikkat çekti.

Hamas lideri İsmail Heniyye’nin suikasta uğramasının ardından Almanya Dışişleri Bakanlığı’nın açıklamalarının yankı bulduğu belirtiliyor. Almanya, bölgedeki tüm aktörlerin sükunetini koruması çağrısında bulunarak, tırmanışın durdurulması gerektiğini ifade etti. Sebastian Fischer tarafından yapılan açıklamada, Orta Doğu’daki gerginliğin artmaması ve barışın sağlanması gerektiği vurgulandı.

Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Sebastian Fischer, Hamas Lideri İsmail Heniyye’nin suikasta uğramasının ardından dünya genelindeki itidal çağrılarına katıldıklarını belirtti. Fischer, tüm aktörleri azami itidal göstermeye çağırdıklarını ve kısasa kısas mantığının barış için yanlış bir yol olduğunu dile getirdi. Orta Doğu’daki tırmanışın durması gerektiğini ve bölgede barışın sağlanması için adımlar atılması gerektiğini vurguladı.

Hamas Lideri İsmail Heniyye’nin suikast sonrasında Almanya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, bölgedeki tüm aktörlerin itidal göstermesi gerektiği belirtildi. Sebastian Fischer, Almanya’nın tırmanışın sona ermesi ve barışın sağlanması için çağrıda bulunduğunu ifade etti. Kısasa kısas mantığının yanlış olduğunu belirten Fischer, Orta Doğu’daki gerginliğin artmaması gerektiğini vurguladı. Almanya’nın barışın tesis edilmesi için gerekli adımların atılması gerektiğini dile getirdiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Almanya’dan Hamas Lideri İsmail Heniyye’ye suikast sonucu yapılan itidal çağrısı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin