1. Haberler
  2. Spor
  3. Altay Teknik Direktörü Gökhan Karaaslan’dan Taraftarlara Çağrı: “Daha Fazla Destek İstiyoruz!”

Altay Teknik Direktörü Gökhan Karaaslan’dan Taraftarlara Çağrı: “Daha Fazla Destek İstiyoruz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altay Teknik Direktörü Gökhan Karaaslan, 24 Erzincanspor ile oynadıkları maçla ilgili taraftarlardan daha fazla destek istedi. TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Altay, sezonun açılış maçında 24 Erzincanspor’la Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maç golsüz berabere sonuçlanarak Altay’a 1 puan kazandırdı. Gökhan Karaaslan, maç sonrası yaptığı açıklamada, rakiplerinin mücadelesini takdir ettiğini ve takımının performansından memnun olduğunu belirtti. Altay Teknik Direktörü, gelecek haçalarda daha iyi performans sergilemek için ekibin çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Altay Teknik Direktörü Karaaslan, 24 Erzincanspor maçında 18 yaşındaki Yunus Efe Sarıkaya’nın profesyonel kariyerine başladığını ve bu genç oyuncuya başarılar dilediğini belirtti. Altay’ın altyapısına vurgu yapan Karaaslan, altyapıdan yetişen oyuncuların takıma önemli katkılar sağladığını ve Altay’ın akademisinin yetenekli futbolcular yetiştiren bir okul olduğunu söyledi. Ayrıca maçta takımı yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen taraftarlara teşekkür etti ve bundan sonra da güvenlerini sürdürmelerini ve her maçta takımı daha fazla desteklemelerini istedi.

Altay Teknik Direktörü Gökhan Karaaslan, 24 Erzincanspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, taraftarlardan daha fazla destek istediklerini ve kendilerine güvenmelerini söyledi. TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay, ligin ilk haftasında 24 Erzincanspor’la karşı karşıya geldi. Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda oynanan müsabaka, golsüz eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla birlikte siyah-beyazlılar yeni sezona 1 puanla başladı. Karaaslan, 24 Erzincanspor maçında kendi takımının performansından memnun olduğunu ve gelecek haftalarda daha iyi performans sergilemek için çalışacaklarını belirtti. Altay Teknik Direktörü, altyapıdan gelen genç yeteneklere şans vererek takımın geleceğini güvence altına aldıklarını ve taraftarlardan takıma desteklerini sürdürmelerini istedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Altay Teknik Direktörü Gökhan Karaaslan’dan Taraftarlara Çağrı: “Daha Fazla Destek İstiyoruz!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin