1. Haberler
  2. Ankara
  3. Altındağ’da Polislerle Çatıştılar: Bir Şüpheli Hayatını Kaybetti, Diğeri Gözaltında

Altındağ’da Polislerle Çatıştılar: Bir Şüpheli Hayatını Kaybetti, Diğeri Gözaltında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri F.C.Ö. ve H.S., M.E. ve S.K. isimli şahısların aranma kaydı bulunduğunu fark ederek devriye görevine çıktılar. Şüphelilere yapılan uyarılara rağmen, şahıslar polise ateş açtı. Polisler, savunma amaçlı ateş açarak çatışma başlattı. Saldırganlar araçlarıyla olay yerinden kaçmaya çalıştılar.

Polis ekipleri, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışmalara hemen başladı. Kısa sürede şüphelilerin aracını park halinde buldular. Araçta yapılan aramada ruhsatsız bir tabanca ele geçirildi ve delil olarak incelenmek üzere muhafaza altına alındı.

Çatışmada yaralanan S.K., hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti. S.K’nin toplamda 12 suç kaydının olduğu belirtildi. Diğer yandan hafif yaralı olan M.E. ise tedavi altına alındı ve polis tarafından gözaltına alındı. M.E’nin ise 19 suç kaydı olduğu tespit edildi. Diğer iki kaçan şüpheliyi yakalamak için polisin çalışmaları hala devam ediyor. Olayda görevli polis memurları olan F.C.Ö. ve H.S’nin ifadelerine başvurulurken, geniş kapsamlı bir soruşturma da sürdürülüyor.

Şüphelilerin eylemi sonucunda yaşanan çatışma olayı, bölge genelinde endişe ve tedirginliğe neden oldu. Polis ekipleri, bu tür suç olaylarını önlemek ve suçluları adalete teslim etmek amacıyla yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Kamu güvenliğini sağlamak ve suçla etkili bir şekilde mücadele etmek için her türlü tedbiri almaktadırlar.

Olayın ardından toplumda oluşan endişe ve korkuyu gidermek amacıyla polis ekipleri, bölgede sıkı güvenlik önlemleri almıştır. Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden çalışan polis teşkilatı, vatandaşların da desteğiyle suçla mücadelesine kararlılıkla devam etmektedir. Olayla ilgili net bilgileri elde etmek ve suçluları adaletin önüne çıkarmak için soruşturma titizlikle devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Altındağ’da Polislerle Çatıştılar: Bir Şüpheli Hayatını Kaybetti, Diğeri Gözaltında
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin