1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Altun: Provokasyonlara Karşı Uyarı!

Altun: Provokasyonlara Karşı Uyarı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, son zamanlarda Suriyeli sığınmacılar konusunda oluşmaya çalışılan olumsuz hava ve artan gerilime sebep olan provokasyonların yakından takip edildiğini belirtti.

Altun, Türkiye düşmanı unsurların başını çektiği bazı grupların, kamu düzenini test etmeye yönelik provokatif faaliyetlerle ülkedeki huzuru bozmaya çalıştığını ancak devletin tüm unsurlarının özverili çalışmaları sayesinde bu amaçlarının gerçekleşmeyeceğini vurguladı.

Altun’un açıklamalarına göre, özellikle sosyal medyada ortaya atılan asılsız iddialara, manipüle edilmiş bilgilerle kasıtlı olarak yapılan yalan haberlere ve vatandaşları provoke etmeye yönelik dezenformasyon faaliyetlerine karşı devletin ilgili birimleri, İletişim Başkanlığı koordinasyonunda 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlardan, asılsız haberlere itibar edilmemesi, içeriklerin yayılımında dezenformasyon boyutunun ve ihtimalinin göz önünde bulundurulması ve yalnızca resmi makamların güvenilir kaynaklara inanılması konusunda dikkatli olmaları isteniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Altun: Provokasyonlara Karşı Uyarı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin