1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ambulansta kavga: Şoföre yumruk attılar!

Ambulansta kavga: Şoföre yumruk attılar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gemlik Devlet Hastanesi’nden bir hastayı Bursa Şehir Hastanesi’ne taşıyan ambulans, trafiği aşmak için emniyet şeridinde ilerlemeye başladı. Bu esnada dinlenme tesislerinden ana yola çıkan S.Y. adlı sürücü, 16 YK plakalı aracıyla ambulansın peşine takıldı.

Yolda, ambulans sürücüsü Muhammet Ali K. (26) ile lüks otomobil sürücüsü arasında bir tartışma yaşandı. İddiaya göre, ambulans sürücüsü ağır hakaretlerde bulunduğunda S.Y. aracını durdurarak çocuklarıyla birlikte araçtan indi.

Şahıslar arasında ambulans şoförü ve görevliler ile yaşanan tartışma sonucunda, S.Y.’nin oğlu M.Y. şoföre saldırarak dudağını patlattı. Babası ise oğlunu uzaklaştırmaya çalıştı.

Muhammet Ali K.’nın yardımına arkadaşları yetişti ve yaralanan şoförün ilk müdahalesi ambulansta yapıldı. Hastaneye kaldırılan Muhammet Ali K.’nın dudağına 12 dikiş atıldı. Olayın ardından karakola giden ambulans sürücüsü şahıslardan şikayetçi oldu. Diğer taraftaki şahıslar da kendilerine hakaret edildiğini belirterek karakola şikayetçi oldular.

Cumhuriyet Savcılığı ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ambulansta kavga: Şoföre yumruk attılar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin