1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Anadolu Otoyolu’nda TIR Çarpışması: 1 Kişi Hayatını Kaybetti!

Anadolu Otoyolu’nda TIR Çarpışması: 1 Kişi Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün gece saat 23.30 sularında, Anadolu Otoyolu’nun Düzce kesiminde talihsiz bir kaza meydana geldi. Kazada, Ankara istikametine seyir halinde olan Azmi Görele yönetimindeki 81 BK 360 plakalı kum yüklü TIR, arıza sebebiyle sağ şeride çekilmek zorunda kaldı. Aynı yönde seyir halinde olan Turan Biçer’in kullandığı 59 ABZ 559 plakalı demir levha yüklü TIR, arızalanan TIR’a çarpmamak için manevra yapamadı ve çarpışmanın etkisiyle demir levhalar TIR’ın kabinine saplandı.

Kazada, kabinde sıkışan Turan Biçer hayatını kaybetti. Biçer’in cansız bedeni, itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasının ardından enkaz altından çıkarılabildi. Bu acı olay sonucunda, Anadolu Otoyolu’nun Ankara istikametinde trafik yaklaşık 2 saat boyunca tek şeritten ilerletildi. Araç kuyruklarının oluştuğu yolda, araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Yaşanan kaza sonrasında, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı ve soruşturma halen devam etmektedir. Kazanın meydana geldiği noktada, Ankara istikametine giden araçların seyrinde uzun süreli bir aksama yaşandı ve polis ekipleri kaza mahallinde incelemelerde bulunarak detaylı raporlar hazırladılar.

Kazada hayatını kaybeden Turan Biçer’in ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dilerken, olayda yaralanan diğer kimse bulunmadığı belirtildi. TIR şoförlerinin anılan kaza nedeniyle dikkatli olmaları ve benzer acı olayların yaşanmaması adına gerekli tedbirleri almaları gerektiği vurgulandı. Anadolu Otoyolu’nun Düzce kesiminde yaşanan bu üzücü kaza, hem trafik açısından hem de insan hayatı açısından bir kez daha dikkatleri kazalara karşı daha dikkatli olmaya çağırmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Anadolu Otoyolu’nda TIR Çarpışması: 1 Kişi Hayatını Kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin