1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, MHP Lideri Bahçeli’nin Çağrısına Tepki Gösterdi: “Millet ve Tarih Affetmez”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, MHP Lideri Bahçeli’nin Çağrısına Tepki Gösterdi: “Millet ve Tarih Affetmez”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin PKK lideri Abdullah Öcalan’a çağrısına tepki gösterdi. Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bu ülkede huzurun ve barışın hakim olması en büyük dileğimizdir. Ama bunun yolu terörist başının Gazi Meclisimiz çatısı altında konuşturulması asla değildir. Millet de tarih de bunu affetmez” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Abdullah Öcalan’a yönelik çağrısını dile getirdi. Bahçeli, “Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa, gelsin TBMM’de DEM Parti grup toplantısında konuşsun, terörün tamamen bittiği, örgütün lağvedildiğini haykırsın. Bu dirayet ve kararlılığını gösterirse umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılması ve bundan yararlanmasının önü de ardına kadar açılsın” şeklinde konuştu.

Bahçeli’nin sözleri siyaset kulislerini hareketlendirirken, Yavaş’ın tepkisi de dikkat çekti. Yavaş’ın açıklaması, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, MHP Lideri Bahçeli’nin Çağrısına Tepki Gösterdi: “Millet ve Tarih Affetmez”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin