1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ankara Jandarma’nın Narin Aramasında Sonuçsuz Çalışma

Ankara Jandarma’nın Narin Aramasında Sonuçsuz Çalışma

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Ankara Jandarma Genel Komutanlığı’ndan gönderilen özel bir ekibin gerçekleştirdiği arama çalışmalarında Narin’e dair hala herhangi bir iz bulunamadı.

Özel ekiplerden oluşan Jandarma timinin, önceki gün derede hassas burun köpekleri eşliğinde yaptığı çalışmalar gece geç saatlere kadar sürdü ancak Narin’e ait bir emareye ulaşılamadı.

Narin’in aranması kapsamında, bir İnsansız Hava Aracı (İHA) bölgeyi havadan yaklaşık 2 saat boyunca görüntüledi. Mahalleye 2 kilometre uzaklıktaki gölette tekrar arama yapıldı. 5 dalgıç, çubuklarla derin ve dere yatağında inceleme yaparken, iz takip köpekleri de ekiplere eşlik etti. Ancak yapılan incelemede Narin’e ait herhangi bir iz bulunamadı.

Narin’in DNA örneklerine rastlanan tutuklu amca Salim Güran’a ait olduğu söylenen araç, ilk defa görüntülendi. Amca Güran’ın avukatı Seda Toğrul, anne ile amca arasındaki ilişki iddialarını reddetti ve Salim Bey’in cezaevinde ziyaret edildiğini ve DNA testi talep ettiğini belirtti. Aile amcadan şüphelenmediğini ve varlıklı bir aile olduklarını ifade eden Toğrul, dosyada suçlayıcı bir ifade olmadığını ancak gizlilik kararı olduğunu söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara Jandarma’nın Narin Aramasında Sonuçsuz Çalışma
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin