1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Ankara Milletvekili Mustafa Nedim Yamalı’dan flaş açıklama: “Ahmet Davutoğlu geçmezse ben geçmem!”

Ankara Milletvekili Mustafa Nedim Yamalı’dan flaş açıklama: “Ahmet Davutoğlu geçmezse ben geçmem!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi Ankara Milletvekili olan Mustafa Nedim Yamalı, son zamanlarda gündeme gelen iddiaya açıklık getirmek için Sinan Burhan’a özel açıklamalarda bulundu. Yamalı, Muhalefet partilerinden 7 milletvekilinin AK Parti’ye geçeceği iddiasının doğru olmadığını belirtti. Ayrıca, Yamalı’nın “Ahmet Davutoğlu Bey ile AK Parti’ye geçerim. Ahmet Davutoğlu geçmez ise geçmem. Biz parti olarak komple geçeriz.” şeklindeki iddiayla ilgili olarak, bu ifadenin gerçeği yansıtmadığını ve haberin içeriğinin doğru olduğunu ancak başlığının çarpıtıldığını dile getirdi.

Sinan Burhan, TV 100’de yaptığı açıklamalarda, Yamalı ile yaptığı telefon görüşmesini anlattı. Burhan, Yamalı’nın kendisine söylediklerini aktarırken, iddiaların asılsız olduğunu ifade etti. Yamalı’nın kendisine, “Ahmet Davutoğlu geçmezse ben geçmem demedim. Bu haberin içeriği doğru fakat başlığı çarpıtılmış. Doğrusu şu diyor ki; Ülkenin zor günlerinde bir arada olmamız gerekir. Partilerin bir arada olması gerekir. Ben Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı seviyorum kendisini takdir ediyorum, destekliyorum. Ahmet Davutoğlu ne karar verir bilmiyorum. O kendi kararıdır. Ben geçebilirim, Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüşürüm.” şeklinde ifadeler kullandığı belirtildi.

Yamalı’nın bu açıklamalarıyla birlikte, kamuoyunda ve medyada oluşan yanlış anlamaların düzeltildiği ve gerçek durumun ortaya konulduğu görüldü. Yamalı, Ahmet Davutoğlu’nun parti değişikliği konusunda henüz net bir karar vermediğini ve kendisinin de bu tür spekülasyonlara girmeyeceğini vurguladı. Ayrıca, Yamalı’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan saygısını ve desteğini de yinelediği açıklamalarda, siyasi doğruların ve gerçeklerin önemine vurgu yaptı.

Sonuç olarak, Mustafa Nedim Yamalı’nın, medyada yer alan ve yanlış anlamalara sebep olan iddialara karşı yapmış olduğu açıklamalarla durumu netleştirdiği ve gerçeği dile getirdiği görüldü. Yamalı’nın siyasi duruşunu ve prensiplerini koruyarak, doğru bilgilerin kamuoyuna ulaşmasını sağladığı bu açıklamaları, siyasi gündemdeki tartışmaları da aydınlattığı söylenebilir. Yamalı’nın, partisi Gelecek Partisi’nin ve siyasi çevresinin de bu tür iddialarla yanlış anlaşılmaması için hassasiyetle hareket ettiği gözlemlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara Milletvekili Mustafa Nedim Yamalı’dan flaş açıklama: “Ahmet Davutoğlu geçmezse ben geçmem!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin