1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ankara Valiliği: İntihar Haberi Gerçeği Yansıtmıyor

Ankara Valiliği: İntihar Haberi Gerçeği Yansıtmıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Valiliği, bir ortaokul öğrencisinin, öğretmeninden baskı gördüğü için intihar ettiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını, olayın gerçek sebebinin anlaşılması için soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Bazı medya kuruluşları ve sosyal medya platformlarında dolaşan ‘Ankara’nın Keçiören ilçesinde bir okulumuzda öğrencimizin Erik Dalı türküsü eşliğinde video çektiği için öğretmeni ve okul idaresi tarafından baskı gördüğü ve intihar ettiği’ iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır.

Valilik, bu üzücü olayla ilgili gerekli inceleme ve soruşturmanın başlatıldığını belirtti. Ayrıca olayın adli boyutunun da dikkate alınarak soruşturmanın devam ettiği açıklandı. Öğrencilere rehberlik hizmeti sağlanmaya devam edileceği vurgulandı. Soruşturmanın tamamlanmasının ardından kamuoyuna gerekli bilgilendirmelerin yapılacağı ifade edildi.

Ayrıca, medya ve sosyal medya kullanıcılarının bu tür konuları pedagojik, ahlaki ve hukuki açılardan dikkatlice ele almaları gerektiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara Valiliği: İntihar Haberi Gerçeği Yansıtmıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin