1. Haberler
  2. Ankara
  3. Ankara’da Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilinin Oğlu Silahlı Saldırıya Uğradı: Zanlılar Tutuklandı!

Ankara’da Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilinin Oğlu Silahlı Saldırıya Uğradı: Zanlılar Tutuklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Çankaya İlçesinde bulunan bir otelde 7 Eylül günü gerçekleşen düğün sonrası yapılan eğlence esnasında, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Faruk Köylüoğlu’nun oğlu Doğan Köylüoğlu, ikametinin önünde tabanca ile vurularak yaralandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, düğün sonrası eğlence sırasında yaşanan kavgaya ilişkin çalışmalarını sürdürdü. Kamera görüntüleri ve yapılan incelemeler sonucunda, kavgaya karışan kişilerin kimlikleri belirlendi.

Kavganın ardından olay yerine çağrılan kişiler arasında bulunan Yiğit H., diğer davetlilere bilgi vererek olay yerine gelmelerini sağladı. Sonrasında gelen bu kişilerin de kavgaya karıştığı, birçok kişinin darp edilerek yaralandığı tespit edildi. Kavga olayının ardından Doğan Köylüoğlu, evinin çevresinde şüpheli kişilerin keşif yapmasını fark ederek yanlarına gitmek üzere aracına bindi. Bu sırada Ozan G., silahını kullanarak Doğan Köylüoğlu’nu bacağından vurdu.

Şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesinin ardından İhsan H., Yiğit H., Ozan G., Kamuran Y., Ramazan Ç. ve Serhat B. yakalanarak gözaltına alındı. Adli süreç devam ederken Ramazan Ç. adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı, diğer şüpheliler İhsan H., Yiğit H., Ozan G., Kamuran Y. ve Serhat B. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın ardından yaşanan bu gelişmeler neticesinde, adaletin yerini bulması için ilgili makamların soruşturmayı titizlikle yürüttüğü görülmektedir. Özellikle silahlı saldırının ciddiyeti göz önüne alındığında, şüphelilerin hızla adalet önünde hesap vermelerinin sağlanması önem arz etmektedir. Bu tür şiddet olaylarına karşı toplumsal duyarlılığın artırılması ve benzer vakaların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması gerekmektedir. Bu tür yaşanan talihsiz olaylar, hem güvenlik hem de adalet sisteminin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’da Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilinin Oğlu Silahlı Saldırıya Uğradı: Zanlılar Tutuklandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin