1. Haberler
  2. Ankara
  3. Ankara’da Jeotermal Kaynak Arama Sahaları İçin İhaleler Başlıyor!

Ankara’da Jeotermal Kaynak Arama Sahaları İçin İhaleler Başlıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yapılan ilanda, Ankara’nın Nallıhan, Pursaklar, Keçiören, Bala, Yenimahalle, Gölbaşı, Beypazarı, Güdül, Sincan, Ayaş ve Çamlıdere ilçelerinde bulunan 20 jeotermal kaynak arama sahası için arama ruhsatı alınması amacıyla açık teklif usulüyle ihale düzenleneceği duyuruldu. Bu sahalardan 80 bin lira ile 150 bin lira arasında değişen muhammen bedelle ihaleler, 14-15 Ağustos tarihlerinde 09.00-16.30 saatleri arasında Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü ihale odasında gerçekleştirilecek.

İhaleler için belirlenen şartnameler Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğünden 200 lira karşılığında temin edilebileceği gibi, aynı yerde ücretsiz olarak görülebilir. İstekliler, tekliflerini Ankara Valiliği, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğünde bulunan ihale komisyon başkanlığına vereceklerdir.

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yapılan ilan ile Ankara’nın farklı ilçelerindeki jeotermal kaynak arama sahaları için ihale yapılacağı duyuruldu. Bu ihalelerde muhammen bedelleri 80 bin lira ile 150 bin lira arasında değişen sahaların yer alacağı belirtilirken, ihalelerin 14-15 Ağustos tarihlerinde Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü ihale odasında gerçekleştirileceği açıklandı.

İhaleye katılmak isteyenlerin, ihale şartnamesini 200 lira karşılığında temin edebilecekleri ve tekliflerini belirtilen tarihler arasında Ankara Valiliği, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğüne iletmeleri gerekmektedir. Bu ihalelerin, jeotermal kaynak arama sahaları için gerçekleştirileceği ve söz konusu sahaların farklı ilçelerde bulunduğu vurgulanmıştır. Anahtar kelimeler: Ankara, Nallıhan, Pursaklar, Keçiören, Bala, Yenimahalle, Gölbaşı, Beypazarı, Güdül, Sincan, Ayaş, Çamlıdere, jeotermal kaynak, muhammen bedel, ihale, tarih, yer, şartname, temin, teklif, müdürlük.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’da Jeotermal Kaynak Arama Sahaları İçin İhaleler Başlıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin