1. Haberler
  2. Ankara
  3. Ankara’da Kurulan Serhat Ardahan Federasyonu Gözleri Üzerine Çekiyor

Ankara’da Kurulan Serhat Ardahan Federasyonu Gözleri Üzerine Çekiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da faaliyet gösteren Serhat Ardahan Federasyonu, Berkant Ezer’in başkanlığında kuruldu. Federasyonun amacı, Ankara-Ardahan hattında eğitim ve sağlık alanlarında çalışmalar yapmak ve başkente giden Ardahanlılar için bir Ardahan Evi Projesi oluşturmak şeklinde açıklandı. Başkan Ezer, tesisin Ardahanlıların ücretsiz konaklayabileceği çok amaçlı bir yapı olacağını belirtti. Böylece, Ardahanlılar şehirde kendilerini yalnız hissetmeyeceklerdi.

Başkan Ezer, federasyonun tabela federasyonu olmayacağını belirterek, mevcut federasyonlara bir alternatif oluşturacaklarını vurguladı. Ezer, Ardahan Günleri etkinliklerinde yaşanan sorunlara dikkat çekerek, satıcıların tamamının Ardahanlı olacağını ve satılan ürünlerin Ardahan’a özgü olacağını söyledi. Federasyonun, halkın temsilcisi olarak faaliyet göstereceğini ve eksik kalan faaliyetleri tamamlayıcı bir rol üstleneceğini ifade etti. Ayrıca, Ardahan’ın 2 milletvekiliyle görüşüldüğünü ve vekillerin desteklerini sunduklarını belirtti.

Ardahan Haberleri kategorisinde yer alan haberlerin hiçbir editoryal müdahaleye tabi tutulmadığı belirtildi. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı ve Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan Ardahan haberlerinin yayınlandığı belirtilerek, haberlerin hukuki sorumluluğunun servis eden ajanslara ait olduğu vurgulandı. Bu doğrultuda, haberlerin orijinal şekilde aktarıldığı ve herhangi bir değişiklik yapılmadığı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’da Kurulan Serhat Ardahan Federasyonu Gözleri Üzerine Çekiyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin