1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Ankara’da Siyasi Partiler Arasında Bayram Ziyaretleri: Espri Dolu İfadeler Dikkat Çekiyor

Ankara’da Siyasi Partiler Arasında Bayram Ziyaretleri: Espri Dolu İfadeler Dikkat Çekiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da siyasi parti temsilcileri Kurban Bayramı’nın ikinci gününde karşılıklı bayram ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Yeniden Refah Partisi’nde, bayramlaşmak amacıyla gelen heyetleri, Genel Başkan Vekili Doğan Aydal, Ar-Ge Başkan Yardımcısı Erkan Serbest, Kadın Kolları Ar-Ge Başkanı Merve Güner, Kadın Kolları Ekonomik İşler Başkanı Aynur Yangaz karşıladı.

Yeniden Refah Partisi’ni sırasıyla Memleket Partisi, Zafer Partisi, Anavatan Partisi, Vatan Partisi, AK Parti, MHP, DEVA Partisi, Hür Dava Partisi, Milli Yol Partisi, Demokrat Parti ve Büyük Birlik Partisi heyetleri ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi’ni MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Genel Başkan Başdanışmanı MYK üyesi Özgür Bayraktar, MHP MYK üyesi Emine Güven Öztürk ziyaret etti ve çiçek getirdi.

MHP heyetine bayramlarını kutlayan YRP’li Aydal, “Bayramın en güzel tarafı da bu. Normal şartlarda bir türlü rastlaşamıyoruz” dedi. MHP’li Durmaz ise “Rabbim sağlıkla nice bayramlara kavuştursun. Ülkemize, milletimize, devletimize zeval vermesin” diye konuştu.

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın selamını ileten Aydal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık durumunu sordu. Aydal’ın, “Devlet Bey benim arkadaşımdır. Değerli bir insandır. Devleti seven bir insandır. Devlet Bey evlenseydi hanımı iyi bakardı, bakmamışlar…” açıklamasına MHP’li Durmaz, “Devlet Bey’e Allah sağlıklı ömürler versin, şu anda kendisi de hem sporunu yapmaya hem de bakımını da iyi. Evlilik meselesi kısmet” yanıtını verdi.

Aydal, ”Ben espri olarak söyledim. Bir adam diri duruyorsa hanımı yüzündendir diyorlar ya o da pek doğru değil. Hanımı yüzünden çökenlerde var” şeklinde konuştu.

MHP’li Durmaz da, ”Şu an bir sıkıntı yok. Türkiye’nin yükünü omuzlarımıza alınca ister istemez zaman zaman yorulabiliyorsunuz” ifadesine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’da Siyasi Partiler Arasında Bayram Ziyaretleri: Espri Dolu İfadeler Dikkat Çekiyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin