1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ankara’da Suç Örgütü Operasyonu Başladı

Ankara’da Suç Örgütü Operasyonu Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da 32’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden bir soruşturmada, suç örgütüne karşı yürütülen 61 sanığın yargılanmasına devam ediliyor.

Soruşturma kapsamında adı geçen Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Şube Müdür Yardımcısı, sosyal medyada yer alan iddialar nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak görevden alındı. Aynı zamanda, mülkiye müfettişleri tarafından idari bir soruşturma başlatıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, iddialar üzerine ‘Suç işlemek için anlaşma’, ‘Adil yargılamayı ve tanığı etkilemeye teşebbüs’, ‘Görevi kötüye kullanma’ ve ‘Suçluyu kayırma’ suçlarından soruşturma başlattı. Dün, 3 polis müdürü ve bir komiserin evlerinde arama yapıldı ve bazı dijital materyallere el konuldu. Bugün ise 4 kişi hakkında gözaltı kararı verildi ve şüpheliler gözaltına alındı.

Kumpas iddialarını ele alan CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ ve Terör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ, konuyu değerlendirdi.

Özetle, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı, suç örgütü lideri tutuklandı, bir numaralı şüpheli olarak ikinci bir isim iddianameye dahil edildi ve bazı polis müdürleri ilişkilendirilmiş kişiler hakkında bilgi istedi. Bu süreçte, bazı kişiler yurtdışına kaçtı, serbest bırakıldı ve elektronik kelepçe takıldı. Ayrıca bir kişi gizli tanık olarak soruşturmada yer aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’da Suç Örgütü Operasyonu Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin