1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ankara’da TUSAŞ’a yapılan terör saldırısında 5 şehit, 22 yaralı! Son durum burada!

Ankara’da TUSAŞ’a yapılan terör saldırısında 5 şehit, 22 yaralı! Son durum burada!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da bulunan TUSAŞ tesisine dün gerçekleşen terör saldırısı sonucunda 5 kişi şehit olurken, 22 kişi de yaralandı. Yaralılar hemen hastanelere sevkedildi. Şu anda hastanede tedavi gören yaralılardan 8 kişi taburcu edilirken, geri kalan 14 kişinin tedavileri ise devam ediyor. Sağlık Bakanlığı olayla ilgili açıklama yaparak tüm yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi verdi.

Saldırı, TUSAŞ Ankara Kahramankazan tesislerine yönelikti ve hızla müdahale edilmiş olsa da 5 kişi hayatını kaybetti. Yaralılardan 8’i taburcu edilirken, diğerleri hala hastanelerde tedavi altında bulunuyor. Sağlık Bakanlığı, bu konuda detaylı bir açıklama yaparak topluma bilgi verdi.

TUSAŞ tesislerine yönelik gerçekleşen terör saldırısından sonra hastanelere kaldırılan 22 kişiden 8’i taburcu edildi. Sağlık Bakanlığı, bu aşamada geri kalan 14 yaralının tedavilerine hastanelerde devam edildiğini belirtti. Saldırıda yaşamını yitiren 5 kişi ise sonradan belirlendi ve ailelerine ulaşıldı.

Ankara’da bulunan TUSAŞ tesislerine gerçekleştirilen terör saldırısında toplam 5 kişi hayatını kaybetti ve 22 kişi yaralandı. Yaralılar hemen hastanelere kaldırıldı ve tedavilerine başlandı. Bu saldırı sonucunda 8 kişi hastaneden taburcu edilirken, diğer yaralılar için tedaviler devam ediyor. Sağlık Bakanlığı da olayın ardından açıklama yaparak toplumu bilgilendirdi.

TUSAŞ tesislerine düzenlenen terör saldırısı sonucunda Ankara’da 5 kişi hayatını kaybetti ve 22 kişi yaralandı. Yaralılar hemen hastanelere sevk edildi ve tedavileri başlatıldı. Yaralılardan 8’i şu anda taburcu edilirken, 14 kişinin tedavileri ise devam ediyor. Bu acı olayla ilgili detaylar, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalarla netleşti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’da TUSAŞ’a yapılan terör saldırısında 5 şehit, 22 yaralı! Son durum burada!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin