1. Haberler
  2. Ankara
  3. Ankara’da Vahim Olay: Köpeklerin Saldırısından Kurtulan Minik Tunahan’dan İyi Haber!

Ankara’da Vahim Olay: Köpeklerin Saldırısından Kurtulan Minik Tunahan’dan İyi Haber!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’nın Keçiören ilçesindeki evinden okuluna giderken, Aralık 2023’te boş arazide bulunan çok sayıda sahipsiz köpeğin saldırısına uğrayan ve ağır yaralanan minik Tunahan, Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 15’inci ameliyatını geçirdi. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Uzun liderliğindeki ekip, balonla büyütülen sırt dokusunu 12 saat süren mikrocerrahi operasyonla Tunahan’ın kafasına nakletti. Prof. Dr. Uzun, “Tunahan şu an gayet iyi. Saçlı derisinde 4’te 3 oranında doku kaybı vardı. Bütün bu doku eksikliğini kapattık” açıklamasında bulundu.

Tunahan’ın yaşadığı saldırının detayları incelendiğinde, olayın Keçiören ilçesinde bulunan evinden okula giderken gerçekleştiği ve Aralık 2023 tarihinde yaşandığı belirlendi. Boş arazide bulunan sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan’ın ağır yaralanması üzerine hemen Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldığı ortaya çıktı.

Mikrocerrahi operasyonu gerçekleştiren ekip, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı olan Prof. Dr. Hakan Uzun liderliğinde çalıştı. Uzun, Tunahan’ın kafasına nakledilen sırt dokusunun balon yardımıyla büyütüldüğünü ve operasyonun 12 saat sürdüğünü aktardı. Tunahan’ın durumunun şu an gayet iyi olduğu ve saçlı derisindeki büyük doku kaybının başarılı bir şekilde kapandığı bilgisine ulaşıldı.

Tunahan’ın yaşadığı bu dramatik olay, hem minik Tunahan’ın hayatını etkiledi hem de operasyonu yapan ekip tarafından titizlikle çözüldü. Olayın yaşandığı İlçe, Tarih ve Hastane detaylı bir şekilde incelendiğinde, operasyonun ne kadar zorlu bir süreç olduğu ve sonucunda elde edilen başarının önemi daha da belirginleşiyor. Prof. Dr. Hakan Uzun’un önderliğinde gerçekleştirilen operasyon, Tunahan’ın hayatında yeni bir dönemin başlangıcı oldu ve umut verici bir başarı hikayesine dönüştü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’da Vahim Olay: Köpeklerin Saldırısından Kurtulan Minik Tunahan’dan İyi Haber!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin