1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ankara’da yaşanan trafik kazasında 2 yaralı daha hayatını kaybetti!

Ankara’da yaşanan trafik kazasında 2 yaralı daha hayatını kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polatlı ilçesine yakın bir noktada meydana gelen trafik kazasında 9 Ağustos’ta bir yolcu otobüsü köprü ayağına çarptı ve 9 kişi hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 2 yolcu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamlarını yitirdi. Bu durumla birlikte kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 11’e yükseldi. Ayrıca ağır yaralı 6 kişi de Ankara’daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Kazada ağır yaralanan ve daha sonra yaşamlarını yitiren kişiler Osman İleri ve Musa Bayar oldu. Kazanın gerçekleştiği tarih, 9 Ağustos’ta sabah saatlerinde Ankara-Eskişehir otoyolunun Sincan ilçesi Olukpınar mevkisinde yaşandı. Ağrı’dan İzmir’e seyahat etmekte olan Öz Ağrı Seç Turizm firmasına ait 04 AAV 951 plakalı yolcu otobüsü, köprünün beton kolonuna çarparak feci bir kaza meydana getirdi.

Kazada yaşamını yitirenler arasında Fezile Baydat, Suna Yaşar Bilgi, Dilan Bayar, Ayşan İlman, Elif Mira İlman, Muhammet Ozan Bayar, Satı Polat, Mahmut Esin ve otobüs şoförü Çetin Karayel de bulunmaktaydı. Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, cumhuriyet savcıları ve müfettişler olay yerinde detaylı incelemelerde bulundular. Ayrıca mühendislerden oluşan bir heyet de teknik açıdan kazayı analiz etmek üzere görevlendirildi.

Plaka Tanıma Sistemi ve Elektronik Denetleme Sistemi kayıtları incelenerek otobüsün olası teknik arızaları ve kusurları araştırılıyor. Adli süreç devam ederken, kazadan etkilenen aileler ve yakınlarının acıları ise derinleşiyor. Kazanın sebebi ve sorumluları hakkında yapılacak olan detaylı inceleme sonucunda daha fazla bilgiye ulaşılması bekleniyor. Bu acı olay, trafik kurallarına uyma ve dikkatli olma konusundaki önemin bir kez daha altını çiziyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’da yaşanan trafik kazasında 2 yaralı daha hayatını kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin