1. Haberler
  2. Spor
  3. Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan: “Transferi Kapattık, Gelecek Oyuncumuz da Yok!”

Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan: “Transferi Kapattık, Gelecek Oyuncumuz da Yok!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan, kulübün geleceği ve takımın durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Arslan, kulübünün önemli bir camia olduğunu vurgulayarak, geçen sezon lige düşmesinin hak etmediklerini belirtti. Gelecek sezon için şampiyonluk hedeflediklerini ifade eden Arslan, Şanlıurfaspor karşılaşması için hazırlıkların iyi gittiğini ve maçı kazanmayı beklediğini söyledi.

Ankaragücü’nün Türk futbolunda önemli bir yere sahip olduğunu belirten Arslan, takımın geçen sezon düşmesinin haksızlık olduğunu dile getirdi. Yozgat Belediyesi Bozokspor’u ziyaret eden Arslan, Yozgat ile özel bir bağının olduğunu ve daha önce Yozgatspor forması giydiğini hatırlattı. Ziyaret sırasında eski arkadaşları ile bir araya gelerek, eski günleri yad etti.

Teknik direktör Arslan, Ankaragücü’nün tekrar şampiyon olabilmek için mücadele edeceklerini ve bu doğrultuda çalışmalarına devam ettiklerini dile getirdi. Transfer dönemini kapattıklarını ve takımdan kimseyi gitmesine izin vermeyeceklerini açıklayan Arslan, hafta sonu oynayacakları Şanlıurfaspor maçı için de hazır olduklarını belirtti. Hazırlık döneminde başarılı sonuçlar aldıklarını ve transfer teklifleri aldıklarını ancak takımda değişiklik yapmayacaklarını ifade etti.

Cihat Arslan, geçmişte çalıştırdığı Şanlıurfaspor’u ve Ankara’nın ikinci memleketi Yozgat’ı sevdiğini belirtti. Kendileri için zorlu bir maç olacağını ancak kazanmayı hedeflediklerini söyleyen Arslan, taraftarların desteğiyle maçı kazanacaklarına inandıklarını aktardı. Arslan, takımının şampiyonluk için bütün enerjisini sarf ettiğini ve Ankaragücü’nün tekrar hak ettiği yere gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan: “Transferi Kapattık, Gelecek Oyuncumuz da Yok!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin