1. Haberler
  2. Spor
  3. Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan’dan Şampiyonluk İçin Hedef: “Hiç Hata Yapmamamız Gerekiyor”

Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan’dan Şampiyonluk İçin Hedef: “Hiç Hata Yapmamamız Gerekiyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan, takımının şampiyonluk yolunda hata yapmaması gerektiğini belirterek, fiziksel ve oyun anlamında eksiklikler olduğunu ifade etti. Ankaragücü, yeni sezon hazırlıklarını Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde sürdürürken, ilk hazırlık maçında Kayserispor’u 3-1 mağlup etti. Maç sonrası basın mensuplarına konuşan Arslan, Kayserispor’a teşekkür ederek centilmence bir mücadele sergilendiğini belirtti. Eksiklikleri gözlemlemek için geniş alanda ve maç atmosferinde oyuncularını değerlendirdiklerini dile getiren Arslan, şampiyonluk yolunda hiç hata yapmamaları gerektiğini vurguladı.

Arslan, transfer döneminde mecburiyetten dolayı bazı oyuncuları farklı mevkilerde oynatmak zorunda kaldıklarını ancak takımın ihtiyacı olan pozisyonlara takviyeler yapıldığını belirtti. Bajic’i destekleyecek bir santrafor ve rekabeti artıracak bir stopere ihtiyaç duyduklarını ifade eden Arslan, yönetimin bu konuda çalışmalar yaptığını aktardı. Arslan ayrıca, Efkan’ın takımda kalması durumunda büyük bir değer olacağını söyledi. Arslan’a göre, Ankaragücü’nü şampiyon yapmak için hiç hata yapılmaması gerekiyor.

Sezonun ilk maçında Şanlıurfaspor ile karşılaşacaklarının hatırlatılması üzerine, Arslan geçmişte oynadığı Kayserispor deneyiminden de bahsetti ve rekabetin güzel bir şey olduğunu dile getirdi. 2002 yılından bu yana geçen 22 yılda bu tarz maçların oynanabiliyor olmasının önemine değinen Arslan, herkesin centilmenlik çerçevesinde mücadele etmesi gerektiğini vurguladı. Amacın hatasız bir şekilde ilerlemek ve Ankaragücü’nü şampiyon yapmak olduğunu belirten Arslan, takımın hedeflerine ulaşması için gereken adımların atılacağını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan’dan Şampiyonluk İçin Hedef: “Hiç Hata Yapmamamız Gerekiyor”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin