1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Ankara’nın Acı Kaybı: 94 Yaşındaki Kutan İçin Anadolu Gençlik Derneği’nde Taziye Programı Düzenlendi

Ankara’nın Acı Kaybı: 94 Yaşındaki Kutan İçin Anadolu Gençlik Derneği’nde Taziye Programı Düzenlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da hayatını kaybeden 94 yaşındaki Kutan için Anadolu Gençlik Derneği Malatya Şubesi’nde bir program düzenlendi. Programda Kur’an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Kutan’ın çocukları İsmail, Murat ve Ahmet Kutan, taziyeleri kabul ettiler. Taziyeye, Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, vatandaşlar ve partililer de katıldı.

Kutan’ın vefatı Ankara’da gerçekleşmiş ve cenazesi Malatya’ya getirilmişti. Anadolu Gençlik Derneği Malatya Şubesi, Kutan için bir anma programı düzenledi. Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve Kutan için dualar edildi. Kutan’ın çocukları, program esnasında taziyeleri kabul ettiler. Programa, Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, diğer parti üyeleri ve vatandaşlar da katılım gösterdi.

Kutan’ın vefatı Malatya’da geniş yankı uyandırmıştı. Anadolu Gençlik Derneği Malatya Şubesi, Kutan için düzenlediği programda onun anısını yaşatmayı amaçladı. Programda yapılan Kur’an-ı Kerim okunması ve duaların edilmesi, katılımcıların duygusal anlar yaşamasına neden oldu. Kutan’ın çocukları, taziyeleri kabul ederken duygusal anlar yaşadılar. Taziyeye katılanlar arasında Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay’ın yanı sıra vatandaşlar ve partililer de vardı.

Anadolu Gençlik Derneği Malatya Şubesi’nde düzenlenen programa, Kutan’ın vefatıyla ilgili duyulan üzüntü net bir şekilde hissedildi. Programda Kur’an-ı Kerim okunması ve duaların edilmesiyle birlikte, Kutan’ın anısına saygı duruşunda bulunuldu. Programa katılanlar arasında, Kutan’ın çocukları ve yakınlarının yanı sıra Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay ve diğer partililer de yer aldı. Taziyeye katılanlar arasında geniş bir katılımın olduğu gözlemlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’nın Acı Kaybı: 94 Yaşındaki Kutan İçin Anadolu Gençlik Derneği’nde Taziye Programı Düzenlendi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin