1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Anne dolandırıcıya karşı savaşıyor: Adalet arıyor

Anne dolandırıcıya karşı savaşıyor: Adalet arıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serhad T. adlı bir kişi iddiaya göre, yaklaşık 5 yıl önce Ümraniye’de kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden Yakup Karakuş adındaki çocuğun fotoğraflarını kullanarak yüzlerce insandan yardım parası aldı. Figen Karakuş, internet üzerinde dolaşırken durumu fark etti.

Figen Karakuş, sosyal medya aracılığıyla Serhad T.’ye ulaşarak, kendi vefat eden oğlunun fotoğraflarının kullanıldığını ve dolandırıldığını söyledi. Bunun üzerine sinirlenen dolandırıcı, Figen Karakuş’a tehditler savurarak hakaret etmeye başladı. Figen Karakuş durumu emniyete bildirdi ve adalet istedi.

Anne Figen Karakuş şunları söyledi: “Geçen cuma bir mesaj aldım; ‘Sizin oğlunuzun resmi bir dolandırıcı tarafından kullanılarak para toplanıyor’ diye. Bu haberi alınca şaşırdım ve ne yapacağımı bilemedim. Bize ulaşan dolandırıcıya yüksek bir yardım yapacağımızı belirttik ve çocuğun fotoğrafını göstermesini istedik. Ancak dolandırıcı, resmin doğru olduğunu ve kızı olduğunu iddia etti. Fakat bir resim daha göstermesini istediğimizde hemen telefonu kapattı. Sonuç olarak, olayın doğru olduğunu kabul etti ve iletişimi kesti.”

Karakuş, “Adam ısrarla kızı olduğunu iddia ediyor. Ben annesi olduğumu anlayınca tehditlere başladı. Bu tür dolandırıcılar yüzünden gerçekten ihtiyaç sahibi olan çocuklara yardım edilmiyor. Bir anne olarak daha fazla yıkılmamı beklemediğimi söyleyebilirim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Anne dolandırıcıya karşı savaşıyor: Adalet arıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin