1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Antalya’da kaza sonucu kaybolan Rihan Berho (9) için devam eden arama çalışmaları!

Antalya’da kaza sonucu kaybolan Rihan Berho (9) için devam eden arama çalışmaları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gece saatlerinde Aksu ilçesi Gökdere Mahallesi’nde meydana gelen kaza, 15 MA 0595 plakalı otomobilin köprüden geçerken sulama kanalına düşmesiyle gerçekleşti. Kaza sonucunda 5 kişilik otomobilde bulunanların 3’ü kendi imkanlarıyla otomobilden çıkarken, 25 yaşındaki İbdisem Berho ve 9 yaşındaki Rihem Berho hala ulaşılamayan kişilerdi.

Otomobil, çekici yardımıyla sulama kanalından çıkartılarak otoparka götürüldü. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan 1,5 yaşındaki Omar Hamdi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri ve AFAD ekipleri gece boyunca kanal ve çevresinde geniş çaplı arama çalışmaları yaptı. Ancak sonuç alınamayınca arama çalışmaları sabaha ertelendi. Sabahın erken saatlerinde ekipler, kepçe yardımıyla sulama kanalını temizleyerek arama çalışmalarını sürdürdü. İbdisem Berho’nun cansız bedenine ulaşan ekipler, otopsi için adli tıp kurumu morguna gönderdi ve Rihem Berho’yu arama çalışmaları devam ediyor.

Antalya’da geçen gece yaşanan kazada sulama kanalına düşen ve hala kayıp olan 9 yaşındaki Rihan Berho’nun arama çalışmaları 15 saattir devam ediyor. Jandarma Arama Kurtarma Su Altı ekibi, AFAD, UMKE, ANDA, İHH ve vatandaşların katılımıyla sürdürülen arama çalışmalarında debinin düşmesi beklenirken, UMKE’ye bağlı dron timi de bölgede arama yapıyor.

Sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılan 25 yaşındaki İbtisem Berho’nun ise hastanede yaşamını yitiren 1,5 yaşındaki Omer Hamdi’nin annesi olduğu öğrenildi. Otomobilin sürücüsü Yunus Berho’nun kaza öncesi akşam yemeği için yanına gelen çocuklarını ve torunlarını evlerine bırakmak için yola çıktığı, kaza yerinde direksiyonun kilitlenmesi sonucu fren yerine gaza bastığı ve kaza yaşandığı iddia edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya’da kaza sonucu kaybolan Rihan Berho (9) için devam eden arama çalışmaları!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin