1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Antalya’da kuyumcuya silahlı saldırı: Saldırganlar çalışanlar tarafından darp edildi

Antalya’da kuyumcuya silahlı saldırı: Saldırganlar çalışanlar tarafından darp edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da bir kuyumcuya silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir kişi yaralanırken, saldırganlar kurşunu bitince çalışanlar tarafından darp edildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınırken, güvenlik kamerası saldırı anlarını saniye saniye kaydetti.

Olay, Antalya’nın Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi’nde bulunan bir kuyumcuda gerçekleşti. İddiaya göre, kuyumcuya gelen M.Ç. ve T.Ç. arasında işletme sahipleri arasında tartışma yaşandı. Kuyumcudan çıkarak 07 ATG 059 plakalı araca binen iki kişi işletmenin arka sokağına gitti. M.Ç. ve T.Ç. araçta bir süre bekledikten sonra yanlarında bulunan tabanca ile havaya ateş açtılar ve H.Ç. adlı kişi kurşunların hedefi oldu.

Kurşunlar bitince, saldırganlar olay yerinden kaçmaya çalıştı ancak çalışanlar tarafından durdurulup araçtan indirildiler. Polis ekipleri, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi ve saldırganları çalışanların darp etmesinden kurtardı. Yaralanan H.Ç. ise Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde yapılan incelemede 14 boş kovan bulundu.

Olay anı, bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kuyumcunun bulunduğu binanın arka sokağına gelen kişilerden birinin işletmeye ateş açması yer alıyor. Ardından saldırganlar araçla uzaklaşmak isterken çalışanlar tarafından darp edilirken ve polis tarafından yakalanırken görüntülendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya’da kuyumcuya silahlı saldırı: Saldırganlar çalışanlar tarafından darp edildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin