1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Antalya’da Otobüs Şoförüne Yumruk Atan Sürücü Kaçtı!

Antalya’da Otobüs Şoförüne Yumruk Atan Sürücü Kaçtı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde Akdeniz Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, Ferhat İlhan’ın kullandığı 07 AU 0223 plakalı özel halk otobüsü, plakası alınamayan bir otomobile çarptı. Otomobilin sürücüsü olarak belirlenen Ramazan K., ardından otobüsün önünü keserek İlhan ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda Ramazan K., Ferhat İlhan’ın yüzüne yumruk atarak otobüsün anahtarını alıp otomobiline binerek olay yerinden uzaklaştı.

Durumu fark eden Ferhat İlhan, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kameralarından otomobilin sürücüsü olduğunu tespit ettikleri Ramazan K.’yı aramaya başladı. Aynı zamanda otobüsün sahibi de aranarak yedek anahtar getirilmesi talep edildi.

Ferhat İlhan, polis ekiplerine yaşananları anlatırken, “Normal şeridimde gidiyordum. Sonra yanıma gelerek aracını önüme kesti. Bana çarptığımı iddia etti. Ben ise suçsuz olduğumu söyledim. Polisi arayacağımı belirttim. Bunun üzerine kontak anahtarımı alarak kaçtı” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Polis ekipleri tarafından aranan Ramazan K. henüz yakalanamamış olsa da, olayla ilgili soruşturma devam etmektedir. Yaşanan bu olay, trafikteki stres ve sinirlerin nasıl kontrolden çıkabileceğini gözler önüne sererken, toplumda yaşanan iletişim problemlerine dikkat çekmektedir. Araç kullanırken dikkatli olmak, sakin kalmak ve anlaşmazlıkları uzlaşma yoluyla çözmek, benzer olayların önüne geçebilmek adına önemli bir adımdır.

Sonuç olarak, Antalya’da meydana gelen ve trafikte yaşanan bir anlaşmazlığın şiddete dönüşmesi sonucu kaçan sürücünün arandığı bu olay, ilgili merciler tarafından detaylı bir şekilde incelenmekte ve soruşturma devam etmektedir. Trafik kurallarına uymak, sakin kalmak ve karşılıklı anlayışla iletişim kurmak, benzer olayların önüne geçebilmek adına oldukça önemlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya’da Otobüs Şoförüne Yumruk Atan Sürücü Kaçtı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin