1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Antalya’da Tarihi Zafer: CHP Adayı Muhittin Böcek Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı Kazandı!

Antalya’da Tarihi Zafer: CHP Adayı Muhittin Böcek Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı Kazandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı CHP’nin adayı Muhittin Böcek, oyların yüzde 48.60’ını alarak kazandı. Daha önce 4 dönem Konyaaltı Belediye Başkanlığı yapmış olan Böcek, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda da 2’nci dönemine başlamış oldu. Bu sonuçla birlikte 1993 yılından beri büyükşehir belediyesi olan Antalya’da ilk defa 2 dönem üst üste belediye başkanlığı kazanan ilk isim oldu.

Seçimin ardından mazbatasını almak için Antalya Adliyesi’nde gerçekleştirilen törene katılan Böcek, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Mustafa Gümüştekin’in elinden aldı. Böcek, aldığı mazbatayla ilgili yaptığı konuşmada, “4 dönem ilçede, 2 dönem üst üste büyükşehir mazbatamızı aldık. Halkımızın emrinde olacağız. Tüm vatandaşlarımıza ve misafirlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Seçim sürecinde rahatsızlık verdiysek özür dilerim. Kimseyi ötekileştirmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Ayrıca, 19 ilçeden 16’sını kazandıklarını ve İbradı, Gündoğmuş, Kumluca’yı da partili belediye başkanları gibi göreceklerini belirtti.

Konuşmasının ardından Böcek, CHP Antalya Milletvekilleri Aliye Coşar, Mustafa Erdem, Cavit Arı ve Sururi Çorabatır ile birlikte fotoğraf çektirdi. Böcek, kazandığı bu önemli görev için Antalyalılara teşekkürlerini iletti ve halkın hizmetinde olacaklarını vurguladı. Antalya’nın yeni Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Muhittin Böcek, partisiyle birlikte şehre daha iyi hizmetler sunmak için çalışacaklarını belirtti.İlk defa 2 dönem üst üste belediye başkanlığı kazanarak Antalyalılardan büyük destek gören Böcek, yeni görevinde halkın yanında olacağını ve kimseyi ötekileştirmeden çalışacaklarını sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya’da Tarihi Zafer: CHP Adayı Muhittin Böcek Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı Kazandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin