1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Antalya’da Tekneye Pala, Bıçak ve Sopalarla Saldıran Grup Gözaltına Alındı

Antalya’da Tekneye Pala, Bıçak ve Sopalarla Saldıran Grup Gözaltına Alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da yaşanan olayda, Muratpaşa ilçesine bağlı Selçuk Mahallesi Varyant Sokak’ta bulunan Kaleiçi Yat Limanı’nda gerçekleşen kavgada, tekne sahibi İdris Ö. ve 3 çalışanı pala, bıçak ve sopalarla saldırıya uğradı. Olayın çıkış sebebi, tekne çalışanlarından birinin Yaşar P.’nin kız kardeşine rahatsızlık verdiğini iddia etmesiyle başladı. İdris Ö., bu duruma tepki göstererek Yaşar P. ile Mehmet D.’yi teknedeki diğer çalışanlarla birlikte uzaklaştırmak istedi. Ancak kısa bir süre sonra saldırganlar ellerinde suç aletleriyle tekrar geri döndü.

Kavgada yaralananlar arasında tekne çalışanı Sezer A., tekne sahibi İdris Ö., stajyer Yılmaz Ö. ve Mustafa G. yer aldı. Olayın şiddeti üzerine çevredekilerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi ve yaralılar hastanelere kaldırıldı. Kaçan Yaşar P. ve Mehmet D., kısa bir süre sonra polis ekipleri tarafından suç aletleriyle birlikte yakalandı.

Kavgayı gören tanıklardan Aydın Zengin, olayı şöyle anlattı: “Yat limanında teknelerin önünde kavga oldu. O esnada birisi denize düşünce, kavgayı fark ettim. Hemen uzaklaştım. Ambulans ve polisler geldikten sonra olay yerini terk ettim. Sadece birisinin denize düştüğünü ve iki grup arasında kavga olduğunu gördüm.”

Olayın tarafları, Yaşar P. ve Mehmet D. gözaltına alındıktan sonra polis soruşturması başlatıldı. İfadesi alınan Yaşar P. ve Mehmet D., suçlamaları kabul etmezken, olayın asıl sebebini açıklamaktan kaçındılar. Kavganın yarattığı gerginlik ve şiddet, çevredekilerde endişe ve korku yaratırken, polis ekipleri olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürdü.

Kavganın seyrini değiştiren deniz kenarındaki çatışma, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Vatandaşlar ve işletme sahipleri, benzer olayların yaşanmaması için tedbirler alınmasını ve güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep ettiler. Antalya’da turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmeler, bu tür olayların tekrarlanmaması için güvenlik tedbirlerini gözden geçirme kararı aldılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya’da Tekneye Pala, Bıçak ve Sopalarla Saldıran Grup Gözaltına Alındı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin