1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Antalya’da Teleferik Kazasında 87 Kişi Kurtarıldı, Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor!

Antalya’da Teleferik Kazasında 87 Kişi Kurtarıldı, Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da meydana gelen teleferik kazasında, AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre 1 kişi hayatını kaybetmiş ve 7 kişi yaralanmıştır. Kazada teleferik hattındaki kabinlerde mahsur kalan 87 kişi ise kurtarılmıştır. AFAD’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada çalışmaların devam ettiği belirtilmiştir.

Gece boyunca devam eden kurtarma çalışmalarında toplam 543 arama kurtarma personeli görev almıştır. Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait 4 helikopter ile kurtarma çalışmaları sürdürülmüş ve mahsur kalan vatandaşların tahliyesi için ekipmanlar sevk edilmiştir. Toplamda 87 kişi kurtarılmış ve profesyonel ekipler tarafından çalışmalar titizlikle yürütülmektedir.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, teleferik kazasında mahsur kalan vatandaşların kurtarılması için devam eden çalışmalara ilişkin bilgi vermiştir. 14 kabinde bulunan 87 kişinin kurtarıldığını belirten Böcek, şu anda kabinlerde yaklaşık 73 kişi bulunduğunu ve kurtarma çalışmalarının devam ettiğini ifade etmiştir. Böcek, çalışmalara destek olan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etmiş ve vatandaşların sağlıklı bir şekilde kurtarılacağını belirtmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya’da Teleferik Kazasında 87 Kişi Kurtarıldı, Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin