1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Antalya’da Tragik Kaza: Cezası Belli oldu

Antalya’da Tragik Kaza: Cezası Belli oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da geçen yıl 7 Eylül’de bir otomobil kaza yaptı. Ferhat Karakaş’ın kullandığı araç, Naldo Pereira’nın kayınpederi Walter Tilatti’nin kullandığı araca yan çarptı.

Kazada, Walter Tilatti ile Naldo Pereira’nın oğlu ağır yaralandı. Walter Tilatti’nin eşi ve bir başka yolcu ise hafif şekilde yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Davi Pereira 40 gün sonra hayatını kaybetti. Walter Tilatti ise 66 gün sonra vefat etti. Kaza sonrasında tutuklanan Ferhat Karakaş hakkında dava açıldı.

Mahkemede tutuklu sanık Ferhat Karakaş, Naldo Pereira, Juliana Tilatti ve avukatları duruşmaya katıldı. Duruşma sırasında Juliana Tilatti gözyaşlarını tutamadı. Dosyaya bilirkişi raporu eklenirken, savcı Ferhat Karakaş’ın cezalandırılmasını talep etti.

Duruşmada savunma yapan Ferhat Karakaş, pişman olduğunu belirterek tahliye talebinde bulundu. Mahkeme heyeti, Karakaş’a indirimsiz 10 yıl hapis cezası verdi. Kararın ardından Naldo Pereira ve Juliana Tilatti adliyeden ayrılırken duygusal anlar yaşadılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya’da Tragik Kaza: Cezası Belli oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin