1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Antalya’da trajik kaza: 3 kişi hayatını kaybetti!

Antalya’da trajik kaza: 3 kişi hayatını kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’nın Kumluca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir aile hayatını kaybetti. Kazada Tayfur Koç, eşi Hatice Koç ve 3 yaşındaki kızları Zehra Koç yaşamını yitirirken, çiftin diğer çocuğu 8 yaşındaki Zişan Koç ise yaralandı.

Kaza, Finike ile Kumluca arasındaki D400 karayolunun Ahmet Aliağa Bulvarı üzerinde saat 16.00 sıralarında gerçekleşti. Finike’den Kumluca istikametine seyir halinde olan Tayfur Koç’un kullandığı 07 AGT 034 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu refüje çarptı. Araç, yaklaşık 100 metre sürüklenerek yol kenarındaki bir ağaca çarparak durabildi.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, aracın içinde sıkışan Tayfur Koç ve Hatice Koç’un olay yerinde hayatlarını kaybettiğini belirledi.

Kazada, ön koltukta annesiyle birlikte bulunan Zehra Koç ve arka koltukta oturan Zişan Koç yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak Zehra Koç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Zişan Koç’un ise hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya’da trajik kaza: 3 kişi hayatını kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin