1. Haberler
  2. Spor
  3. Antalyaspor, Adana Demirspor’u 2-1 mağlup etti!

Antalyaspor, Adana Demirspor’u 2-1 mağlup etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 37. haftasında Antalyaspor, Corendon Airlines Park Antalya’da Adana Demirspor’u 2-1 mağlup etti. Maç, Turgut Doman, Murat Şener ve Bersan Duran hakem üçlüsü yönetiminde oynandı. Ev sahibi ekip, karşılaşmaya etkili başladı ve 30. dakikada Mendoza’nın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı ev sahibi ekibin bu üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda Adana Demirspor’un baskılı oyunu sonuç verdi ve 65. dakikada Aimbetov’un attığı golle skoru 1-1’e getirdi. Ancak Antalyaspor, 74. dakikada Mert Yılmaz’ın golüyle tekrar öne geçti ve maçı 2-1 kazanmayı başardı. Bu sonuçla Antalyaspor evinde önemli bir galibiyet alırken, Adana Demirspor deplasmandan mağlubiyetle ayrıldı.

Antalyaspor’un gollerini 30. dakikada Mendoza ve 74. dakikada Mert Yılmaz kaydederken, Adana Demirspor’un tek golü 65. dakikada Aimbetov’dan geldi. Maçta sarı kart gören oyuncular ise Atal ve Mert Yılmaz oldu.

Antalyaspor’un ilk 11’inde; Leite, Amar, Veysel Sarı, Mert Yılmaz, Kaluzinski, Güray Vural, Safuri, Saric, Larsson, Buksa ve Assombalonga forma giyerken, yedekler arasında Naldo, Ufuk Akyol ve Emre Uzun yer aldı. Adana Demirspor’un ise ilk 11’inde Magomedaliyev, Atal, Gravillon, İsmail Çokçalış, Abdulsamet Burak, Tayfun Aydoğan, Michut, Mendoza, Dorukhan Toköz, Muanza ve Alioui sahaya çıktı. Yedek kulübesinde ise Deniz Eren Dönmezer, Ozan Demirbağ, İzzet Çelik, Yusuf Barasi ve Aimbetov bulunuyordu.

Bu galibiyetle Antalyaspor ligde üst sıralara tırmanırken, Adana Demirspor ise önemli bir puan kaybı yaşadı. Maçı tribünden takip eden taraftarlar ise takımlarını desteklemekten geri durmadı. Süper Lig’in heyecanı ise devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalyaspor, Adana Demirspor’u 2-1 mağlup etti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin