1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Apartmanda Korku Dolu Anlar: Yuşturucu Bağımlısı Tehditler Savurdu!

Apartmanda Korku Dolu Anlar: Yuşturucu Bağımlısı Tehditler Savurdu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da bulunan 5 katlı bir apartmanın 3. katında yaşanan olayda, uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Ömer Ç., ailesini telefonla ölümle tehdit etti. Ailenin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesinin ardından polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Ömer Ç., evin balkonundaki eşyaları söküp yakmaya başladı ancak polis tarafından ikna edilerek evden çıkarıldı ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Apartmanda yaşayan diğer insanlar, olayın bir ilk olmadığını belirterek Ömer Ç. hakkında polise şikayette bulundular.

Apartman yöneticisi Fatih Kır, Ömer Ç.’nin uzun zamandır ilaç kullandığını ve sürekli problem çıkardığını belirtti. Ailesine ve çevresindeki komşulara rahatsızlık verdiğini dile getiren Kır, olayın ailesini tehdit etmesiyle başladığını ve ailesin korkudan eve giremediğini söyledi. Ayrıca, bir kadın ismi vererek onu öldüreceğini söylediği bilgisi de paylaşıldı. Ömer Ç.’nin davranışlarının giderek tehlikeli boyutlara ulaştığını belirten Kır, çözüm bulunmadığı takdirde durumun kötüye gidebileceğini vurguladı.

Komşulardan biri olan Sezer Karataş da Ömer Ç.’nin sürekli olarak evlerine gelip tehditler savurduğunu ve madde bağımlısı olduğunu belirtti. Bıçak ve makasla kapılarına dayanarak bağırıp çağırdığını ve sürekli olarak polis çağrıldığını ifade etti. Karataş, yaşanan olayların iş yaşamlarını olumsuz etkilediğini ve artık sabır göstermenin zorlaştığını aktardı.

Olay, apartmanda kalan insanlar arasında endişe ve korku yaratırken, sürekli olarak sağlık ve güvenlik riski oluşturdu. Polis ve diğer yetkililerin müdahalesi sonucunda Ömer Ç. tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Apartman sakinleri, durumun çözülmesi ve benzer olayların tekrarlanmaması adına önlem alınmasını talep ettiler. Ömer Ç.’nin yargılanması ve rehabilitasyon sürecinin başlatılması gerektiği konusunda görüş birliği sağlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Apartmanda Korku Dolu Anlar: Yuşturucu Bağımlısı Tehditler Savurdu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin