1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Apple iPhone SE 4 Modeli Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!

Apple iPhone SE 4 Modeli Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple’ın yeni modeli olan iPhone SE 4 hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Şirket, iPhone 13 serisinde küçük ekranlı “mini” modeline yer vermiş olsa da, bu modelin satışları istenilen düzeyde olmayınca iPhone 14 ve 15 serilerinde bu modele yer vermedi. Bunun yerine iPhone SE 4 modelini tanıtması beklenen Apple, telefonla ilgili yeni sızıntılarla gündeme geliyor.

Apple’ın dördüncü nesil iPhone SE modelinde OLED ekran kullanmayı planladığı söyleniyor. Bu ekranların BOE ve LG Display’den sipariş edilmesi bekleniyor. iPhone SE 4 modelinin OLED ekranla geleceği ve gelecek yıl piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor. Üretimine gelecek ay başlanacak olan telefonun, 6.1 inçlik daha büyük bir ekrana ve iPhone 16 kasasına sahip olması bekleniyor.

iPhone SE 4 modelinin selefinden farklı olarak “Home” tuşlu Touch ID’den vazgeçeceği ve büyük ölçüde değişikliklerle karşımıza çıkacağı belirtiliyor. Sızdırılan bilgilere göre, telefon, 60Hz yenileme hızına sahip 6.1 inç LTPS OLED ekranla gelecek. Alüminyum çerçeve ve cam tasarıma sahip olması beklenen telefon, tek ana kamera ile gelecek ve maksimum 1080p videoları destekleyecek.

Apple’ın yeni modeli, A16 Bionic işlemciden güç alacak ve 20W hızlı şarj destekli 3279 mAh batarya, 6GB LPDDR5 RAM ve 128GB/512GB depolama seçenekleriyle piyasaya sürülecek. Ancak tüm bu bilgilerin henüz Apple tarafından doğrulanmadığının altı çizilmelidir.

Sonuç olarak, Apple’ın iPhone SE 4 modelinde yapmayı planladığı değişiklikler ve ek özellikler, meraklıları heyecanlandırmaya devam ediyor. Gelecek yıl piyasaya sürülmesi beklenen telefon, teknoloji tutkunları tarafından yakından takip edilmektedir. Henüz resmi olarak duyurulmamış olsa da, sızdırılan bilgiler, iPhone SE 4’ün selefinden farklı bir deneyim sunacağını göstermektedir. Bu nedenle, Apple’ın yeni modelini bekleyenler, heyecanla gelecek detayları beklemeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Apple iPhone SE 4 Modeli Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin