1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Apple’ın Katlanabilir Ekran Planları Ortaya Çıktı: İşte Detaylar!

Apple’ın Katlanabilir Ekran Planları Ortaya Çıktı: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple’ın katlanabilir akıllı telefon pazarında diğer şirketlere göre geride kaldığı ve bu konuda sessiz kaldığı biliniyor. Ancak daha önce birden fazla katlanabilir telefon patenti aldığı ve bu alanda çalışmalar yaptığı ortaya çıkmıştı. ABD’li şirketin birden fazla katlanabilir iPhone prototipi üzerinde çalıştığı iddia ediliyor.

Teknoloji dünyasının önemli sızıntı kaynaklarından Jeff Pu, katlanabilir ekranlı MacBook ile katlanabilir ekranlı iPhone’un piyasaya sürülme zamanını açıkladı. Buna göre, katlanabilir ekranlı MacBook’un seri üretiminin gelecek yılın sonlarında başlayacağı belirtiliyor. Ancak katlanabilir ekranlı iPhone’un seri üretiminin 2026 yılında gerçekleşeceği öngörülüyor. Sızıntı kaynağı, Apple’ın 7.9 inç ve 8.3 inç boyutlarında olmak üzere iki farklı katlanabilir iPhone modeli piyasaya süreceğini iddia ediyor.

Ancak Apple’ın katlanabilir iPhone modelinin piyasaya sürülmesinde parça tedarik sorunları yaşadığı biliniyor. Özellikle firmanın standartlarını karşılayabilecek katlanabilir ekranları bulmakta zorlandığı belirtiliyor. Bazı iddialara göre Apple’ın katlanabilir telefon gelişimini durdurduğu söylentileri çıksa da şirket hala yeni katlanabilir ekranlarla ilgili patentler almaya devam ediyor. Bu yüzden 2026’da seri üretime girmesi beklenen katlanabilir iPhone modelinin gecikebileceği ve bu süreçte yaşanan parça sorunlarının çözülmesinin zaman alabileceği belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Apple’ın Katlanabilir Ekran Planları Ortaya Çıktı: İşte Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin