1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Araklı’da Akrabalarını Bıçaklayıp Evini Yakıp Öldürdüler

Araklı’da Akrabalarını Bıçaklayıp Evini Yakıp Öldürdüler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Araklı ilçesi Kayacık Mahallesine bağlı Hacovid Yaylasında bugün erken saatlerde Arif Altuntaş’a ait yayla evinde yangın çıktı. Komşuların yangını fark ederek hemen 112 ihbar hattını aramalarıyla jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Ancak yangında ev kullanılamaz hale geldi ve evde bulunan Arif Altuntaş (66), Gülizar Altuntaş (61) ve Kasım Altuntaş (67) olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti.

Olayın ardından başlatılan geniş çaplı soruşturmada, jandarma ekipleri yangının kundaklama sonucu çıktığı şüphesi üzerinde durdu. Arazi anlaşmazlığı bulunan ve aynı zamanda akraba oldukları belirlenen M.A., M.A. ve 17 yaşındaki A.A. isimli şüphelilerin bıçaklanarak öldürüldükleri ve evin ardından ateşe verildiği tespit edildi. Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınan ve sorguları tamamlanan 3 şüpheli, yoğun güvenlik önlemleri altında Araklı Adliyesi’ne götürüldü. Şüpheliler, çelik yelek giydirilip araçlardan ayrı ayrı indirilerek adliye binasına sevk edildi.

Ayrıca suça teşvik edildiği belirlenen A.A.’nın elindeki sargı ve bandaj dikkat çekti. Bu durum da soruşturmanın seyrini etkileyebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Araklı’da Akrabalarını Bıçaklayıp Evini Yakıp Öldürdüler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin