1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Arnavutköy’de kadın cinayeti: Dehşet anılar!

Arnavutköy’de kadın cinayeti: Dehşet anılar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde meydana gelen kadın cinayeti ile ilgili detaylar ve olay anına ait görüntüler ortaya çıktı. 35 yaşındaki Serpil Gül ile boşanma sürecinde olan Harun Gül, önceki gün sünnet olan çocukları nedeniyle buluştular. Aralarında “çocuklara sen bak” tartışması çıktı ve Harun Gül, Serpil Gül’ü sokak ortasında kafasından 3 el silahla vurarak öldürdü. Dehşet dolu anlar ise cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, Arnavutköy Taşoluk Mahallesi’nde 13.45 sıralarında gerçekleşti. 2 yıldır evli olan Serpil Gül ve Harun Gül, çocuklarının sünnet töreni için bir araya geldiler. Sabah çıkan tartışma sonucunda, Harun Gül yanındaki silahla eşi Serpil Gül’ü sokakta kovaladı ve başından 3 el silahla vurarak öldürdü.

Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Ancak Harun Gül, öldürdüğü eşinin başında bekledi ve ambulansa sokmamak için direnç gösterdi. Polisin araç megafonu ile yaptığı çağrı sonucunda, Harun Gül polise silahıyla birlikte teslim oldu.

Olay anları, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde Harun Gül’ün Serpil Gül’ü kovalaması, silahla ateş etmesi ve polisin müdahalesi yer aldı. Bir mahalle sakini olan Feyzullah Katmerlikaya, durumu anlatarak yaşananların üzücü olduğunu dile getirdi.

Balkonda bulunan Orhan Güngör ise yaşananları şu şekilde anlattı: “Kadına iki el ateş etti. Kadın yere düştükten sonra namluyu bir daha çekip, kafasına sıktı. Kendi kafasına da silahı dayadı ama cesaret edemediğini düşünüyorum. Bu trajik olay, bir insana ve iki çocuğa mal oldu. Umuyorum ki insanlar akıl fikir versin ve benzer olaylar yaşanmasın.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Arnavutköy’de kadın cinayeti: Dehşet anılar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin