1. Haberler
  2. Spor
  3. Arnavutluk Taraftarları EURO 2024 Maçında İtalya’ya Yenilmesine Rağmen Yine de Kutlama Yaptı

Arnavutluk Taraftarları EURO 2024 Maçında İtalya’ya Yenilmesine Rağmen Yine de Kutlama Yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arnavutluk taraftarları, EURO 2024 turnuvasında İtalya’ya 2-1 yenildikleri maçın ardından kutlama gerçekleştirdi. Maç, B Grubu’nda oynandı ve BVB Dortmund Stadyumu’nda gerçekleşti. Hannover’deki birçok kişi ise dev ekranlardan maçı izledi. Maç, İtalya’nın 2-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı ancak maç sonrasında Arnavut taraftarlar kutlama yapmayı sürdürdü. Sokaklarda Arnavutluk bayraklarıyla dolaşan taraftarlar marşlar söyledi ve arabalarla tur attı.

Maçta Arnavutluk’u 23. saniyede öne geçiren golü atan Nedim Bajrami, Avrupa Şampiyonası tarihindeki en erken golü kaydetti. Bu golle tarihe geçen Bajrami’nin performansı alkışlandı. Maç sonrasında taraftarlar sevinçlerini göstermek için sokaklarda coşkulu bir şekilde dolaşmaya devam etti. Arnavutluk’u destekleyenler, maçın gidişatına rağmen takımlarına duydukları sevgiyi kutlama ve gösteri yaparak gösterdi.

Hannover’deki birçok kişi, maçı takip etmek için kurulan dev ekranlara akın etti. Stadın dışındaki alanlarda da taraftarlar bir araya gelerek maçı birlikte izledi. Her iki takımın taraftarları da maç boyunca heyecanlıydı ve maçın nabzını tutmaktan geri durmadı. Tam 90 dakika boyunca taraftarlar ellerinde bayraklar ve formalarla takımlarını destekledi.

Maç sonucunda Arnavutluk taraftarları, takımlarına başarılı bir performans gösterdikleri için teşekkür etti. Galibiyetin yanı sıra, takımlarının gösterdiği mücadeleyi ve cesareti alkışlayan taraftarlar, birlik ve dayanışma içinde olduklarını da gösterdi. Bu kutlamalar, Arnavutluk milli takımı taraftarlarının bir kez daha sadakat ve coşku dolu şekilde takımlarını desteklediğini gösterdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Arnavutluk Taraftarları EURO 2024 Maçında İtalya’ya Yenilmesine Rağmen Yine de Kutlama Yaptı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin