1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Asit Döküp Sevgilisini Kaybeden Adamın Sonu!

Asit Döküp Sevgilisini Kaybeden Adamın Sonu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

9 Mayıs 2022 tarihinde Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesi’ndeki bir otelde yaşanan olayda, 44 yaşındaki Özgür G. (44), İstanbul’dan hafta sonu tatili için gelen Özbekistan uyruklu sevgilisi Sojida Kalandarova (27) ve Kırgızistan uyruklu arkadaşı Sarvinoz K. (23) ile birlikte otelde buluştu. Ancak aralarında kıskançlık ve aldatma iddialarıyla başlayan tartışma, büyüyerek çığırından çıktı. Özgür G., Sojida Kalandarova’nın telefonunu kontrol etmek istedi ancak olumsuz yanıt alınca sinirlendi. Bu esnada yüzünden tırmalanan Özgür G., öfkeyle lobiye inip emanet bıraktığı poşeti alarak odasına geri döndü. Poşetten çıkardığı kutunun içindeki asidi korkudan birbirine sarılan iki kadına fırlattı. İki kadın yaralanırken, Özgür G. de yüzüne asit gelmesi sonucu sağ gözünde görme kaybı yaşadı.

Olayın ardından kaçan Özgür G., Aydın’ın Nazilli ilçesindeki akrabalarına ait metruk evde saklanırken JASAT timi tarafından yakalandı. Asit dökmediğini, sadece kireç çözücü attığını iddia ederek pişmanlığını dile getiren Özgür G., ‘kasten adam öldü̈rmeye teşebbüs’ suçundan tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Yaralanan Sojida Kalandarova ve Sarvinoz K., sağlık ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Sarvinoz K. taburcu edilirken, ağır yaralanan Sojida Kalandarova’nın tedavisi İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam etti. Ancak genç kadın, 38 gün süren yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti.

Denizli Cumhuriyet Savcılığı’nın hazırladığı iddianameye göre, Özgür G.’ye “Kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma” suçundan 16 yıl, “Kasten yaralama” suçundan ise 3 yıla kadar olmak üzere toplam 19 yıl hapis cezası istendi. Mahkeme, savcının isteği doğrultusunda Özgür G.’yi “Canavarca hisle kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Özgür G., ailesinin de karara itiraz etmeye hazırlandığı bilinmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Asit Döküp Sevgilisini Kaybeden Adamın Sonu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin