1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Atama ve Görevden Alma Kararları Resmi Gazete’de Yayımlandı

Atama ve Görevden Alma Kararları Resmi Gazete’de Yayımlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Resmi Gazete’de yayımlanan kararlara göre, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına atanan Gönüllü’nün kariyerine ilişkin detaylar ortaya çıktı. Gönüllü, Ankara doğumlu ve 1986 yılında doğmuş. Öğrenim hayatını 2004 yılında bitirdiği Özel Yavuz Sultan Fen Lisesi ve 2009 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümüyle sürdürmüş. Yüksek lisansını 2013 yılında yine aynı üniversitenin Makine Mühendisliği bölümünde mekatronik üzerine tamamlamış.

KOSGEB AR-GE ve İnovasyon Desteği’nden faydalanan Gönüllü, 2012 yılında Kamu İhale Kurumu’nda Elektronik İhale Dairesi’nde yazılım uzmanı olarak görev yapmaya başlamış ve teknik liderlik pozisyonuna kadar yükselmiş. ODTÜ Mezunları Birliği Vakfı’nda yönetim kurulu üyeliği ve İslam Konferansı Diyalog ve İşbirliği Gençlik Forumu’nda teknoloji danışmanlığı gibi uluslararası projelerde de görev almış.

2018 yılında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na giren Gönüllü, TEKNOFEST, Deneyap, Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi ve Türkiye Açık Kaynak Platformu gibi önemli projelerde rol almıştır. Aynı zamanda Türkiye Kalkınma Fonu Teknoloji ve İnovasyon Fonu Yatırım Komitesi Üyesi ve Türk Sınai ve Mülkiyet Değerleme Mühendislik Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olan Gönüllü, evli ve 2 çocuk babasıdır.

TÜBİTAK’ın yeni Başkanı Prof. Dr. Orhan Aydın olurken, Başkan Yardımcılığı, Yönetim Kurulu Üyeliği ve Bakanlığın Milli Teknoloji Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonlarına yeni atamalar yapıldı. Ayrıca, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile ilgili üst kademe kamu yöneticiliklerine, Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılıklarına, Antalya Orman Bölge Müdürlüğüne, Rekabet Kurulu Üyeliğine, Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine atamalar gerçekleştirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Atama ve Görevden Alma Kararları Resmi Gazete’de Yayımlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin