1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Atv’de Konuşulan Olayın Sonuçları! Veysel’in Ölümü Herkesi Şoke Etti!

Atv’de Konuşulan Olayın Sonuçları! Veysel’in Ölümü Herkesi Şoke Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dakika haberi… Türkiye’nin en çok izlenen programlarından biri olan Atv’de yayınlanan Esra Erol’da programında geçen yıl yaşanan olay hala konuşulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl programda Betül isimli bir kadın, eşi Veysel’in kendisini kandırarak başka bir şehre taşındığını ve orada Özge isimli bir kadınla dini nikahla evlendiğini açıklamıştı.

Betül, 11 yıllık hayat arkadaşı olan Veysel’in ikiz bebeklerinin annesi olduğunu TikTok’ta gördüğünü dile getirmişti. Yaşanan kavgalar, itiraflar ve şüpheler sonucunda Veysel, ikiz bebeklerden sadece birinin biyolojik babası olduğunu belirlemek için DNA testi istemişti. Uzmanlar, nadir görülen bu durumun ikinci bir birliktelik sonucu gerçekleştiğini açıklamıştı. Betül’ün boşanma isteği üzerine Esra Erol da aracı olmuş ve her iki taraf da yollarını ayırmıştı.

Aradan bir yıl geçtikten sonra Esra Erol canlı yayında üzücü bir haber verdi. Veysel’in sokak ortasında ölü bulunduğunu duyuran Erol, ölüm nedeninin henüz belirlenmediğini ifade etti. Betül aşkından ölüyordu, Özge ise “Ben yuva kuramıyorum çünkü sen boşanmadığın için” diyerek planlarını ertelemişti. Betül ve Veysel arasında defalarca şiddet olayları yaşanmış ve yasa dışı maddeler de ilişkinin bir parçası olmuştu. Betül’ün ve Veysel’in boşanmasını sağlayan Esra Erol, Veysel’in ölümünden sonra Betül’ün endişelerini dile getirdi.

Betül, canlı yayına bağlandığında Veysel’in amcasının oğlunun kendisine “Senin bedduan tuttu öldü” dediğini aktardı. Bu sözler üzerine Betül şok yaşadığını belirtti. Veysel’in ölümüyle ilgili soruşturma devam ederken, yaşanan bu olay uzun süre konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor. Tüm detaylar ve gerçekler netleşene kadar olayın perde arkasındaki sırlar da gün yüzüne çıkmaya devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Atv’de Konuşulan Olayın Sonuçları! Veysel’in Ölümü Herkesi Şoke Etti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin