1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Audi’nin Yeni Elektrikli Harikası Q4 e-tron Türkiye’de Satışa Çıktı!

Audi’nin Yeni Elektrikli Harikası Q4 e-tron Türkiye’de Satışa Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Audi, elektrikli araç segmentindeki başarısını sürdürerek yeni modeli Q4 e-tron ailesini Türkiye pazarına sundu. Q4 e-tron ailesi, önceki versiyonlara göre birçok açıdan daha iyi hale getirildi. Hem SUV hem de Sportback seçenekleri sunan model, şık tasarımı, güçlü performansı ve zengin donanımıyla dikkat çekiyor.

Yeni Audi Q4 e-tron ailesi, Türkiye’deki yollarda artık görebileceğimiz bir model haline geldi. Model, hem SUV hem de Sportback seçenekleriyle sunulmaktadır. Q4 45 e-tron ve Q4 55 e-tron quattro motor seçenekleri ve iki farklı kasa tipiyle satışa sunulan araç, 77 kWsa net enerji kapasitesine sahip bir batarya kullanmaktadır. En iddialı versiyon olan Audi Q4 55 e-tron quattro, 250 kW güç sağlayarak 0’dan 100 km/s hıza 5.4 saniyede ulaşabilmektedir.

Audi Q4 Sportback 45 e-tron modeli WLTP döngüsünde 557 kilometreye kadar menzil sunmaktadır. Arkadan itişli Q4 45 e-tron ve Audi Q4 Sportback 45 e-tron modelleri ise 210 kW güç sağlayarak 6.7 saniyede 0’dan 100 km/s hıza ulaşabilmektedir. Audi MMI navigasyon plus, tamamen dijital 10.25 inç gösterge ekranı ve standart olarak sunulan ön koltuk ısıtması gibi özellikler yeni modelde bulunmaktadır.

Q4 e-tron ailesinde bulunan önemli sürüş asistan sistemleri de sürücülere güvenli bir sürüş deneyimi sunmaktadır. Şerit Değiştirme Uyarısı özelliği, aracın arkasındaki ve yanındaki trafiği izleyerek sürücüyü şerit değiştirmek istediğinde uyararak kritik durumların önüne geçmektedir. Bu özelliklerin yanı sıra elektrikli bagaj kapağı ve konfor anahtarı gibi ekstralar da isteğe bağlı olarak sunulmaktadır.

Yeni Audi Q4 e-tron ailesinin Türkiye’deki fiyatları da belli oldu. Audi Q4 45 e-tron modeli 3.679.699 TL, Audi Q4 55 e-tron quattro modeli 3.991.527 TL, Audi Q4 Sportback 45 e-tron modeli 3.796.627 TL ve Audi Q4 Sportback 55 e-tron quattro modeli ise 4.108.455 TL fiyat etiketine sahiptir. Audi markası, elektrikli araç segmentindeki iddialı yükselişiyle dikkat çekmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Audi’nin Yeni Elektrikli Harikası Q4 e-tron Türkiye’de Satışa Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin