1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Av Tüfeğiyle Dolandırıcılara Savaş Açtı

Av Tüfeğiyle Dolandırıcılara Savaş Açtı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Salı günü Selçuklu ilçesinde meydana gelen olayda, Beyşehir’de yaşayan ve av tüfeği fabrikasında çalışan bir birey ile kendisini masör olarak tanıtan bir kadın tanıştı. İkili kısa bir süre içerisinde sevgili oldular. Erkek, sevgilisine masaj salonu açmak için yüksek bir miktarda kredi çekti. Bu süreçte masaj salonuna ortak olmak isteyen kadının arkadaşı ve salonun tasarımını yapacak olan mimar ile tanıştı. İddiaya göre, kadın ve mimar ile para alışverişi yapıldı ancak salonun açılması için herhangi bir ilerleme kaydedilmedi.

Dolandırıldığını düşünen erkek, kadın ve arkadaşını beklemek için evlerine gitti. Eve gelen kadının arkadaşına av tüfeğiyle ateş açtı. Yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı, kadın ise olay yerinden kaçtı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Yaklaşık 2,5 saat sonra, aynı bölgedeki bir ofise giden adam, burada buluştuğu mimara da ateş etti. Mimar hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Polis tarafından tutuklanan adam, mahkeme tarafından cezaevine gönderildi. Olayda hayatını kaybeden kişi defnedilirken, yaralanan kişinin durumunun iyi olduğu belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Av Tüfeğiyle Dolandırıcılara Savaş Açtı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin