1. Haberler
  2. Ankara
  3. Avcı’dan Motivasyon Konuşması: “Trabzonspor’da Sessiz Veda!”

Avcı’dan Motivasyon Konuşması: “Trabzonspor’da Sessiz Veda!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ziraat Türkiye Kupası’nı kaybetmenin moral bozukluğunu yaşayan Trabzonspor, takımı Ankaragücü maçında etkilememek adına Abdullah Avcı’nın yönlendirmesi ile hazırlandı. Avcı, oyuncularına “Kupa zor bir hedef oldu ama başaramadık. Önümüzdeki maçta son 90 dakika var. Odaklanın ve ligi iyi bir şekilde tamamlayarak taraftarlarımızı bir nebze olsun mutlu edelim” şeklinde konuştu.

Sezonu kupasız kapatmanın burukluğunu yaşayan Trabzonspor, Avrupa bileti alarak üçüncü sırayı garantiledi. Son maçlarında Ankaragücü ile karşılaşacak olan Fırtına, ligin son mücadelesinde taraftarını mutlu etmek istiyor. Bu maçla birlikte seyircisiz oynama cezası sona erecek ancak taraftarına kavuşamayacaklar. Sarı kart cezalısı olan Uğurcan Çakır ve Mendy’nin yerine Muhammet Taha Tepe ve Fernandez ya da Baninya forma giyebilir.

Trabzonspor ile Ankaragücü arasındaki rekabette bordo-mavililerin üstünlüğü var. 77 kez karşılaşan iki takım, Trabzonspor’un 32 galibiyeti ile ayrılırken, Ankaragücü 16 kez kazandı. 19 maç beraberlikle sonuçlandı. Fırtına, toplamda 125 gol atarken kalesinde 67 gol gördü. Geçen yıl Ankara’da Trabzonspor’un 1-0 kazandığı maça göz önünde bulundurulacak olursa, Fırtına’nın avantajlı olduğu görülüyor.

Abdullah Avcı’nın oyuncularını motive etmek adına yaptığı konuşma, Fırtına’nın son maça odaklanmasına ve ligi iyi bir şekilde tamamlamasına yardımcı olabilir. Trabzonspor’un sezonu üçüncü sırada bitirerek Avrupa bileti alması, gelecek sezon için umut verici bir adım olabilir. Ankaragücü karşılaşmasıyla birlikte seyircisiz oynama cezasını tamamlayacak olan Trabzonspor, taraftarına kavuşamamanın üzüntüsünü bir nebze de olsa galibiyetle telafi etmeyi hedefliyor. Abdullah Avcı’nın talebelerinden beklediği odaklanma ve mücadele ruhu ile Fırtına, Ankaragücü karşısında galibiyet için sahada olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Avcı’dan Motivasyon Konuşması: “Trabzonspor’da Sessiz Veda!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin