1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Avcılar Sahilinde Kanlı Tartışma: Bardak Atıldı, Tabanca Tutukluk Yaptı, Denize Atıldı!

Avcılar Sahilinde Kanlı Tartışma: Bardak Atıldı, Tabanca Tutukluk Yaptı, Denize Atıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avcılar Ambarlı sahilinde geçen olayda, Serdar Ala adlı bir kişi restoran teknesinde bulunan 3 kişiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın sebebi henüz bilinmemekle birlikte, Ala 3 kişiye bir bardak attı. Tekneden inen taraflar rıhtımda da tartışmaya devam etti. Bu sırada Onur Ö., Eray A., ve Hüseyin E. ile tartışmasını sürdüren Ala, üzerindeki tabancayı 3 kişiye doğrulttu ancak silah tutukluk yaptı. Ardından yaşanan arbede esnasında Eray A. tarafından bıçaklandı ve diğer şüpheliler olan Onur Ö. ile Hüseyin E. denize atarak kaçırdı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine polis ve bekçiler olay yerine gelerek 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Bıçaklandıktan sonra denize atılan Serdar Ala, kurtarılarak hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Araştırmalara göre, Serdar Ala’nın üzerine doğrulttuğu silahın tutukluk yapması sonucu bıçaklandığı ve denize atıldığı tespit edildi. Yaralı olarak denizden çıkarılan Ala, aynı şüpheliler tarafından denize kovalandı ve tekrar denize atlayarak kaçmaya çalıştı.

Polis ekipleri 3 şüpheli ile 2 tanığı ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Serdar Ala’nın 25 suç kaydı bulunurken, şüphelilerden Onur Ö.’nün 10, Eray A.’nın 8, Hüseyin E.’nin 19 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Şüphelilerin polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirlendi. Ayrıca olay yerine gelen dalgıç polisler, Ambarlı Sahili’nde suç aleti olan bıçağı uzunca bir süre aradılar.

Sonuç olarak, Avcılar Ambarlı sahilinde yaşanan bu olayda Serdar Ala’nın ölümüne neden olan 3 şüpheli suç makinesi olarak nitelendirildi. Olayın tüm detayları incelenirken, polis ekipleri ve adli makamlar soruşturmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Avcılar Sahilinde Kanlı Tartışma: Bardak Atıldı, Tabanca Tutukluk Yaptı, Denize Atıldı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin