1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Avcılar’da Kaybolan Adam Başakşehir’de Bulundu

Avcılar’da Kaybolan Adam Başakşehir’de Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avcılar bölgesinde evden çıkıp babasına canlı konum attıktan sonra kaybolan ve aracında kan izlerine rastlanan bir adam, arama kurtarma çalışmaları sonucu Başakşehir’de ağaçlık alanda sağ olarak bulundu.

Sabah 31 AGY 930 plakalı araçla evden ayrılan ve Başakşehir Şamlar Mahallesi’ne gelen 33 yaşındaki Dursun Uçan, babasına canlı konum attıktan sonra kayboldu. Ailenin kayıp başvurusunun ardından polis çalışma başlattı ve polis, AFAD, itfaiye ekipleri arama kurtarma çalışması başlattı. Köpek ve dron yardımıyla bölgede arama kurtarma çalışması yapan ekipler, Sazlı Dere çevresini detaylı bir şekilde aradı. 8 saatlik çalışmanın sonunda Dursun Uçan, aracından 4 kilometre uzakta arama çalışmalarına katılan bir arkadaşı tarafından bulundu. Uçan, ilk müdahalenin ardından tedbir amaçlı ambulansla hastaneye sevk edildi.

Dursun Uçan’ı bulan Kadir Çiftçi isimli vatandaş, “O yol kenarında yürüyordu, biz eve gidiyorduk. O esnada Dursun abiyi fark ettik. Hemen peşinden koştuk, üstü başı yırtılmıştı ve üzerinde kan vardı. Yaklaşık 4 kilometre uzakta bulduk kendisini. Kendisinin arandığının farkında değildi muhtemelen, zaten kendinde değildi. Ambulansa aldılar ama sağlık durumunun nasıl olduğunu bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Avcılar’da Kaybolan Adam Başakşehir’de Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin