1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. AVM’de iş yeri saldırısında dikkat çeken olay!

AVM’de iş yeri saldırısında dikkat çeken olay!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Mecidiyeköy’de bir AVM’de 15 Ağustos’ta gerçekleşti. İddiaya göre, boşanma davası açan ve 2 yıldır ayrı yaşayan Gülli Taş (33), iş istemek için Kazım A.’ye başvurdu. Kadın, 9 gün boyunca Kazım A. ile çalıştıktan sonra yevmiyesini almak için banka hesabının bloke olması nedeniyle elden almak istedi.

Olay günü, evinden çıkan Gülli Taş, Mecidiyeköy’deki AVM’de buluşmak üzere patronu Kazım A. ile buluştu. Kadın, patronundan 9 günlük yevmiyesini aldıktan sonra kocası Seyithan Taş tarafından cep telefonu ile kaydedilirken saldırıya uğradı. Özel güvenlik müdahale etti ve kadını kurtardı.

Seyithan Taş, tehditler savurarak eşini saldırdığı için polis tarafından gözaltına alındı. Gülli Taş, şikayetçi oldu ve Seyithan Taş hakkında adli işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

Gülli Taş, eşinin şiddet uyguladığını ve kendisini takip ettiğini belirterek şikayetçi oldu. Eşinin kendisini öldürmekle tehdit ettiğini ifade eden Taş, iş yerlerine baskın yaparak işlerini mahvettiğini, çocuklarına zarar verdiğini ve kendisini sürekli tehdit ettiğini söyledi.

Gülli Taş, yevmiyesini almak için gittiği yerde kocası tarafından darbedildiğini ve mal varlığından vazgeçmesinin istendiğini belirtti. Taş, devletten çocukları ve güzel bir iş istediğini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AVM’de iş yeri saldırısında dikkat çeken olay!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin