1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Avrupa’nın Önde Gelen Markası Carver, Yeni Elektrikli Motosikletlerini Türkiye’de Satışa Sundu!

Avrupa’nın Önde Gelen Markası Carver, Yeni Elektrikli Motosikletlerini Türkiye’de Satışa Sundu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hollanda merkezli marka Carver, 1994 yılında kurulmuş ve geçen sene “En İyi Mikromobilite Elektrikli Aracı” seçilmiştir. Bu önemli marka, Türkiye pazarına yeni motosiklet modelleriyle giriş yapmıştır. Türkiye’de satışa sunulan Carver S+, Carver R+ ve lojistiğe yönelik Carver Cargo modelleri, test sürüşleri ve ön sipariş süreciyle kullanıcılarla buluşmaktadır.

Carver S+ modeli, 98cm genişliği, 1+1 oturma düzeni ve 75 litrelik bagaj hacmi ile akıllı ve ekonomik seyahat çözümleri sunmaktadır. Tamamen elektrikli olan bu model, 80 km/s son hıza ulaşabilme, 100 km menzil sağlayabilme ve 3 saatte yüzde 80 şarj olabilme özelliklerine sahiptir. Diğer bir model olan Carver R+, 45 km/s maksimum hız ve 130 km menzil ile şehir içi ulaşımda tercih edilebilecek bir alternatif sunmaktadır. Tüm modeller B sınıfı ehliyet ile kullanılabilmektedir ancak isteyenler Carver R+ modelini B motosiklet ehliyeti ile de kullanabilirler. Carver’ın rakiplerinden ayrıştığı en önemli özelliklerden biri, virajlarda motosikletlere benzer şekilde yana yatabilme kabiliyetidir. Ayrıca kapalı yapısı ve yüksek dayanımlı şasisi ile güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunmaktadır. Açılabilir tavan ve müzik sistemi gibi ekstralar da müşterilere sunulmaktadır. Carver Cargo modeli ise 500 litrelik geniş bagaj alanıyla filolar, kargo şirketleri ve KOBİ sahipleri için ideal bir seçenek olabilir.

Carver motosikletlerinin Türkiye fiyatları şu şekildedir: Carver R+ modeli 599 bin TL iken Carver Cargo R+ modeli de aynı fiyattadır. Carver S+ modeli ise 699 bin TL’ye satılmaktadır ve Carver Cargo S+ modelinin fiyatı da 699 bin TL olarak belirlenmiştir.

Bu yeni motosiklet modelleri, Carver markasının Türkiye’deki varlığını güçlendirecek ve kullanıcılara farklı ve yenilikçi bir taşıma deneyimi sunacaktır. Carver, geniş bagaj hacmi, elektrikli motoru ve akıllı özellikleri ile dikkat çekmekte ve geleceğin şehir içi ulaşım ihtiyaçlarına uygun bir seçenek sunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Avrupa’nın Önde Gelen Markası Carver, Yeni Elektrikli Motosikletlerini Türkiye’de Satışa Sundu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin