1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Avukatın Uyuşturucu Operasyonu: Hapis Cezası Bekliyor!

Avukatın Uyuşturucu Operasyonu: Hapis Cezası Bekliyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 8 Mart 2024 tarihinde H.Ş.’nin Yenibaraj Mahallesi’ndeki evinde uyuşturucu bulundurduğunu ve sattığını belirledi. Polisler, apartmanın giriş-çıkışını takibe alarak fiziki bir operasyon düzenledi. Takip sırasında eve taksi ile gelen bir kişinin apartmandan çıkarken uyuşturucu madde alışverişi yaptığı tespit edildi. Polisler, taksiyi durdurarak içinde bulunan avukat F.G.K.’yi gözaltına aldı ve üzerinde uyuşturucu bulundu. Aynı operasyonda G.U. ve A.H. de yakalandı. Evde yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Avukat F.G.K.’nin müvekilleri ile cezaevinde yaptığı görüşmeler incelendiğinde, suç unsurlarının giriş çıkışlarında uyuşturucu madde taşıdığı belirlendi. Tutuklanan sanıklar hakkında ‘Uyuşturucu ticareti yapmak’ ve ‘Cezaevine yasak madde sokmak’ suçlamalarıyla dava açıldı. Savcı, F.G.K.’nin 20 yıl diğer sanıkların ise 15’er yıl hapis cezası almasını talep etti.

Mahkemede ifade veren sanıklardan G.U., avukatın eve gelerek uyuşturucu madde verip temizlemesini istediğini iddia etti. A.H. ise uyuşturucu maddeleri getirerek satışını yaptığını ve avukatın aracılık ettiğini belirtti. Avukat F.G.K. ise müvekkilleriyle ilişkili olduğunu ancak uyuşturucu madde ticareti yapmadığını söyledi. Ancak, uyuşturucu kullandığını itiraf etti ve olay günü G.U.’dan uyuşturucu aldığını ifade etti.

Davada ilerleyen günlerde sanıklar yargılanmaya devam edecek. Uyuşturucu ticareti ve cezaevine yasak madde sokma suçlamalarıyla karşı karşıya kalan sanıkların savunmaları ve deliller mahkeme sürecinde incelenecek. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan operasyon, polis ekiplerinin kararlı çalışmaları sonucunda gerçekleşti ve şüphelilerin önümüzdeki günlerde cezaları kesinleşecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Avukatın Uyuşturucu Operasyonu: Hapis Cezası Bekliyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin