1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Aydın’da Evlerde Çıkan Yangınlar Kontrol Altına Alındı, Vatandaşlar Gözyaşlarına Boğuldu!

Aydın’da Evlerde Çıkan Yangınlar Kontrol Altına Alındı, Vatandaşlar Gözyaşlarına Boğuldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın’ın Koçarlı ve Bozdoğan ilçelerinde meydana gelen yangınlar, çevredeki evlere ve ormanlık alana sıçradıktan sonra kontrol altına alındı. Koçarlı’nın Satılar Mahallesi’nde tek katlı bir evde başlayan yangın, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı ve hızla yayılarak yakındaki evlere ve ormanlık alana sıçradı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve orman işletme şefliği ekipleri sevk edildi. Benzer şekilde, Bozdoğan’ın Pınarlı Mahallesi’nde de bir evde başlayan yangın diğer evlere sıçradı ve uçak, helikopter ve karadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alındı.

Aydın Valisi Yakup Canbolat, Bozdoğan ilçesindeki yangınlar hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Canbolat, yangınların can kaybı ya da yaralanma olmadan kontrol altına alındığını belirterek, 13 evde hasar oluştuğunu ve 14 araçla, 70 personelle yangına müdahale edildiğini açıkladı. Koçarlı ilçesindeki yangının da kontrol altına alındığını ve Nazilli’deki diğer yangının da söndürüldüğünü söyledi. Valli ayrıca vatandaşların sorunlarını dinlemek için mahalle kıraathanesine geçti.

Koçarlı Kaymakam Vekili Canan Hançer Baştürk ve Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, evlerin zarar gördüğü mahalleye giderek Havva Turan ve diğer vatandaşlardan bilgi aldı. Evi yanan Havva Turan, Arıcı’ya sarılarak 35 yıl boyunca hayalini kurduğu eve kavuştuğunu ancak şimdi tüm emeklerinin boşa gittiğini belirterek gözyaşı döktü. Baştürk ve Arıcı, Turan’a ve diğer vatandaşlara maddi ve manevi destek sağlama sözü verdiler.

Sonuç olarak, Aydın’ın Koçarlı ve Bozdoğan ilçelerinde çıkan yangınlar kontrol altına alındı. Yangınlar sırasında can kaybı yaşanmazken, bazı evlerde hasar meydana geldi. Vali Yakup Canbolat, yangınlara müdahale eden ekiplerin başarılı çalışmaları sayesinde yangınları kontrol altına almayı başardıklarını bildirdi. Yangınların etkilerini en aza indirgemek için vatandaşlara yardım edilerek, maddi ve manevi destek sunulacak. Hayvanların da zarar gördüğü belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aydın’da Evlerde Çıkan Yangınlar Kontrol Altına Alındı, Vatandaşlar Gözyaşlarına Boğuldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin