1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Aydın’da İntihar ve Cinayet: Evli Kadın Eski Sevgilisi Tarafından Öldürüldü!

Aydın’da İntihar ve Cinayet: Evli Kadın Eski Sevgilisi Tarafından Öldürüldü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın Efeler’de yaşayan evli ve 2 çocuk annesi 33 yaşındaki Ebru Ö., bir süre önce Cihan K. ile kaçtı. Ancak Cihan K. ile yaşadığı ilişkide şiddet gören Ebru Ö., tekrar eşi Serkan Ö. ile barışarak ailesine geri döndü. Aile, daha sonra başka bir eve taşındı. Bugün olay yerine saat 13.00 sıralarında gelen Cihan K., Ebru Ö.’nün yeni adresini öğrenip, eşi evde yokken eve geldi. Burada aralarında bir tartışma çıktı ve Cihan K., Ebru Ö.’yü 3 bıçak darbesiyle yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Komşularının ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine ulaştı. Ancak sağlık ekibi, Ebru Ö.’nün hayatını kaybettiğini belirledi. Ebru Ö.’nün cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Esma Y., yaşanan acı olayın şokunu atlatamazken, polis ekipleri Cihan K.’nin Köşk ilçesinde olduğunu tespit etti. Aynı zamanda, Ketenyeri Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından tabancayla vurulmuş ağır yaralı birinin olduğu ihbarı polisi harekete geçirdi.

Olay yerine giden polis ekipleri, başından vurulmuş olarak bulunan kişinin Cihan K. olduğunu belirledi. Ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Cihan K., tedavi altına alındı. Cihan K.’nin tabancasıyla intihar teşebbüsünde bulunduğu tespit edildi. Acı dolu olay sonrasında mahalle sakinleri büyük bir şok yaşarken, Ebru Ö.’nün yakınları acı dolu haberi alarak hastaneye akın ettiler.

Ebru Ö.’nün ölümüyle sonuçlanan bu acı olay, Aydın Efeler’de derin üzüntü yarattı. Olayın detayları, polis ekipleri ve savcılık tarafından titizlikle incelenmeye devam ediyor. Ebru Ö.’nün yaşamını yitirmesine yol açan Cihan K.’nin ise hastanedeki tedavisi sürerken, polis tarafından olayın ayrıntıları ve nedenleri araştırılmaya devam ediyor.Üç çocuk yetim kalarak anne ve babasız kalmasının üzüntüsünü yaşarken, aile ve yakınları yaşanan acı olayın etkisinden kurtulamıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aydın’da İntihar ve Cinayet: Evli Kadın Eski Sevgilisi Tarafından Öldürüldü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin